Thailanda Dreaming – Lucruri care ne lipsește mulți din Țara Smilelor

, dacă a existat vreodată o destinație în care călătorul s -a stricat pentru alegere, este Thailanda. Așa că, în timp ce ne -am lipsește Thailanda, am crezut că vom împărtăși câteva dintre lucrurile noastre preferate despre această destinație minunată.

Adus la tine de autoritatea de turism din Thailanda

Cele mai lungi amintiri de călătorie de durată cresc rădăcini devreme. Încep înainte de a ajunge, înainte de a rezerva un bilet sau chiar înainte de a -ți împacheta geantele.

Ele provin din sămânța propriilor planuri, precum și din concepte, atunci când cred mai întâi despre noua dvs. destinație.

Iată, așadar, o motivație de călătorie pentru a produce acele amintiri care vor rămâne cu tine pentru totdeauna.

Cu atât de numeroase lucruri uimitoare de văzut, precum și de interpretare în Thailanda, este simplu să ratezi cele mai bune bucăți. Acesta este robinetul nostru de evidență a ceea ce ne lipsește mulți despre țara zâmbetelor.

De asemenea, am scris o poveste pentru Thailanda remarcabilă din 10 motive pentru care Thailanda este destinația noastră de top fermecătoare, care intră mult mai detaliat.

Dar aici sunt câteva mai multe părți preferate ale acestei locații fantastice de vizitat. Chiar dacă nu puteți călători cel mai bine acum, păstrați această listă la îndemână, precum și utilizați -o pentru motivație pentru momentul în care este timpul potrivit … sau chiar pentru un pic de călătorie pentru fotoliu!

Motivația călătoriei din Thailanda – Lucruri pe care nu ar trebui să le ratezi când vezi Thailanda

Fie că este vorba despre o oază ascuns în inima Bangkok, cum ar fi Hua Chang Heritage Hotel sau extravagantul high-end al unei stațiuni pe malul mării, cum ar fi stațiunea Sala, precum și medicul medical din Phuket, thailandează cu adevărat exact cum să faci hoteluri și hoteluri, precum și hoteluri ca ospitalitate.

Și există atât de numeroase locații remarcabile pentru a rămâne în Thailanda.

De asemenea, ne place aceste hoteluri în care am stat de -a lungul anilor:

Hoteluri pe plajă:

– Aleenta Hua Hin
– Aleenta Phuket
– Thavorn Beach Village Resort

Hoteluri din Bangkok.

– Riva Surya Bangkok
– Ei bine, Hotel Bangkok
– Centara Grand la Centralworld Bangkok

Alte orașe din Thailanda

Desigur, Thailanda este mult mai mult decât plaje, precum și Bangkok. De asemenea, ne -a plăcut să mergem la munte, precum și la orașul de nord Chiang Mai. Puteți vedea ghidul nostru necesar pentru Chiang Mai aici.

Și să nu ne amintim că Bangkok nu a fost întotdeauna finanțarea Thailandei. Una dintre cele mai uimitoare locații pentru istorie, precum și cultura din Thailanda este orașul antic ruinat Ayutthaya, precum și puteți descoperi ghidul nostru necesar pentru Ayutthaya aici.

În sudul Thailandei, plajele sunt un traseu semnificativ – precum și înțeles. Coasta din jurul Golfului Thailandei este cu adevărat remarcabilă, așa cum puteți vedea din povestea noastră despre insula în jurul Krabi.

Dar, de asemenea, există o cantitate uimitoare de cultură în sud. Inspectați ce puteți experimenta chiar pe străzile călărețului agitat de Krabi de pe insula Mangrove din Koh Klang.

Experiențe alimentare

Desigur, nu puteți vorbi despre Thailanda fără a discuta despre mâncare. Este peste tot în Thailanda, precum și peste tot, este bine. Cu toate acestea, mai ales, experiența noastră de a descoperi pentru a ne găti propria mâncare pe piața de flori Bangkok a fost ceva ce ne vom aminti întotdeauna.

Și să nu reușim să ne amintim de obiective turistice, sunete, mirosuri, precum și senzații ale Dragon Road – Chinatown din Bangkok.

Thailanda romantică

În afară de lista noastră de motive pentru care credem că Thailanda este cea mai fermecătoare destinație, pe care o puteți descoperi aici, am produs, de asemenea, programul fermecător ideal pentru o lună de miere în Thailanda!

Timp de competiție!

Lucrăm cu Autoritatea Turismului din Thailanda chiar aici, la Sydney, pentru a produce o competiție distractivă (dar romantică) la care să participați.

Premiul este o lumânare minunată Natio Romance, precum și un set de pillowcase-uri adorabile ale sale, care remarcabile Thailanda îl va trimite pe norocosul câștigător.

Pentru a lua parte (doar rezidenții australieni, vă rog), inspectați publicul nostru Instagram aici.

Mai mult INPO de călătorie thailandeză

De asemenea, ne place să păstrăm visul de a fi din nou în Thailanda la viață, precum și să păstrăm la fel de mult ca și cu ceea ce se întâmplă acolo pe blogul remarcabil al Thailandei.

Autoritatea turistică din Thailanda are o ofertă mare de scriitori invitați remarcabili contribuie tot timpul – pe lângă înțelegerea regională din partea personalului lor frumos, astfel încât există întotdeauna noi povești interesante.

Iată câteva dintre preferatele noastre:

– Călătorind Thailanda Page cu pagină pentru câteva materiale de citire mult mai excelente pe această destinație minunată
– Cele mai frumoase 10 plaje din Thailanda
– Insulele în vis despre cea mai bună insulă din Golful Thailandei
– Cele mai bune baruri pe acoperiș din Bangkok
– 7 lucruri fermecătoare de interpretat în Thailanda – bine, ne -am bucurat oricum să o compunem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Urmărirea fantomelor de călătorie (partea 2): Gânduri despre mersul înapoi
Next post Ce vin pentru vară – 5 vinuri pentru condiții de vreme caldă