7 motive pentru care rucsacul este ca sexul

Dacă credeți despre asta, o călătorie de rucsac este cam ca să faceți sex! Având în vedere că acestea sunt două dintre bucuriile fantastice din viață, am crezut că vom descrie de ce cei doi sunt deopotrivă. te bucura?

La început, ești nerăbdător, precum și nu ești sigur de ceea ce se află în față

Asta este adevărat. Chiar dacă pornirea într -o experiență fantastică a lumii este interesantă, precum și nu puteți aștepta să vă aflați la dispoziție, precum și să vedeți ce are această lume pentru dvs., poate fi un pic intimidant la început. La fel ca sexul, oferă -i timp. Cu cât mai multe locații (sau oameni!) Aveți sub centură, precum și cu cât ați cheltuit mai mult pe drum, veți ajunge să fiți destul de pozitivi, precum și nervii se vor topi.

S -ar putea să fiți nerăbdători la început, cu toate acestea nervii se vor topi – noi la începutul primei noastre călătorii de rucsac
Aveți nevoie să descoperiți o „geantă” care să se potrivească

Găsirea unui rucsac care se potrivește corpului tău este crucială pentru a avea un timp satisfăcător în timp ce călătorești în întreaga lume. Dacă geanta este la fel de imensă, precum și voluminoasă sau, la fel de puțin, precum și strânsă, veți fi neliniștiți, precum și va îndepărta bucuriile călătoriei. Descoperirea geanței ideale pentru corpul tău (părți) este esențială. Faceți studiul dvs. de cercetare, precum și descoperiți unul care se potrivește ca o mănușă.

Găsirea unui rucsac care să se potrivească corpului tău este crucială pentru o călătorie de plăcere!
Este posibil să vă pierdeți, precum și cerința de a solicita indicații

Pentru noi, unul dintre lucrurile fantastice despre backpacking este coborârea de pe calea bătută, precum și în mod intenționat să se piardă. Cu toate acestea, dacă vă descoperiți într -un oraș, cu planuri, precum și lucruri pe care doriți să le vedeți la fel de bine ca și acest lucru, acest lucru nu este ideal! Obțineți o hartă, orientați -vă, precum și nu vă îngroziți să solicitați indicații. Cu cât vă puteți da seama unde doriți să mergeți sau trebuie să mergeți, cu atât mai repede vă veți distra.

Probabil că veți pierde o perioadă sau două … ceea ce poate fi un lucru minunat sau un lucru sărac. Nu vă îngroziți să solicitați indicații – cum ar fi Nick chiar aici, în Grecia!

Puteți călători la fel de lent pe cât doriți sau pe cât de repede doriți

Unii oameni le place să se înlăture, costă o ofertă mare de timp în fiecare locație, precum și cu adevărat să se simtă pentru asta. Alții, le place să intre și să iasă! Ne place să călătorim într -un ritm lent, costă cel puțin 3 zile în fiecare loc. Indiferent de viteza care vă place să călătoriți, asigurați -vă că aveți niște experiențe fantastice pe parcurs … și asigurați -vă că partenerul dvs. este în contract cu ritmul!

Este la fel de mult ca să alegeți exact cât de lent sau rapid doriți să călătoriți. De multe ori ne place să călătorim incredibil de lent
Poate fi extrem de datba înapoi sau poate fi un antrenament general al corpului

Unele zile vor fi pline de leneș pe o plajă, plimbându -se pe îndelete cu o piață sau așezându -se undeva cu o masă fantastică în timp ce oamenii urmăresc. În alte zile, veți transporta rucsacul greu cu stații de tren, tuk-tuks, precum și taxiuri, toate în timp ce picurați transpirația, precum și încercați să suportați umiditatea de 90% a unor țări! Fie asta, fie ceva mult mai satisfăcător, cum ar fi trekking -ul cu munți sau drumeții cu văi superbe. Indiferent dacă depuneți un efort foarte mic, sau sunteți cu adevărat gung-ho, asigurați-vă că vă distrați de minune.

În unele zile, rucsacul poate fi un antrenament complet al corpului! Trekking Himalaya în Nepal este un excelent exemplu de zi ca asta
Puteți alege noi abilități pe parcurs

Înainte de a ieși pe drum, este posibil să credeți că tot ce sunteți grozav lucrează într -un birou sau să fiți lucrător în construcții. Deschiderea ușilor către lumea călătoriilor vă permite să ridicați noi abilități, unele despre care poate nu ați crezut niciodată. Cine a înțeles că vom putea arăta engleza, să mergem pe drumuri pe distanțe lungi, să fim scafandri avansați, fotografi sau chiar scriitori? Obținerea de noi seturi de abilități în viață sunt o parte fantastică a creșterii ca persoană. La fel ca în dormitor, este întotdeauna minunat să încerci ceva nou!

Alegerea de noi abilități pe drum este unul dintre lucrurile fantastice despre călătoria

Cu cât o faci mai mult, cu atât devine mult mai satisfăcătoare

Cu cât ați făcut mai mult rucsac, cu atât mai ușor a devenit. Înțelegeți exact cum să negociați pentru lucruri, înțelegeți exact cum să obțineți din punctul „A” la punctul „B”, înțelegeți ce să împachetați (și ce nu), precum și să înțelegeți puțin metodele lumii mai bine. Trecerea de la o fecioară rucsac la un rucsac este o călătorie fascinantă. Ne -au plăcut experiențele pe care le -am avut la început, precum și ne place exact cum călătorim acum cu câțiva ani de înțelegere (introduceți comparația de sex evidentă aici!)Lucruri precum negocierea vin la fel de simplu după ce ați făcut rucsac de ceva vreme – Nick negociază pentru niște ochelari de soare din Tanzania
Acolo îl ai! Rucsacul este ca sexul în multe moduri. Am fost alături de UPS, precum și de coborâri ale călătoriei în lume, precum și acum am fost pe drum de 3,5 ani. Am experimentat aceste puncte de la prima mână … și sunt sigur că în următorii ani vom putea adăuga mult mai multe comparații de sex la această listă!

Ce crezi că … este rucsacul ca sexul?! Ați adăuga ceva la această listă? Lasă un comentariu mai jos!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru indică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Unde să stai în Mudgee: Mudgee Homestead Guesthouse
Next post Cum să ai un universal Studios Perfect Studios Florida Cascada Vacanță