10 lucruri pe care ar trebui să le vezi în Pompei

timp de 1700 de ani, orașul mort Pompei se afla sub metri de cenușă, poncă și sol. În urmă cu 300 de ani, ca un Phoenix din cenușa din Vesuviu, Pompeii s -a ridicat din nou. Acum este unul dintre cele mai uimitoare locuri pentru a verifica pe planetă.

Întotdeauna am vrut să merg la Pompei. Este unul dintre acele locuri care mi -a declanșat imaginația pentru că eram copil. Dintre toate ruinele lumii antice, Pompei este cea care vă permite să vedeți lumea așa cum a fost practic în urmă cu 2000 de ani.

Înmormântat în 79AD când a izbucnit Muntele Vesuviu, Pompei a dispărut din hărți și memorie. Dar la începutul anilor 1700, arhitectul Domenico Fontana a descoperit resturi de așezări în jurul Pompei.

Din 1748 cel mai bun până în prezent, arheologii au împărțit Pompeii – atât străzile sale, cât și istoria sa. Explorarea acestei capsule de timp a orașului este una dintre cele mai fantastice experiențe de călătorie pe care le puteți avea.

Iată videoclipul nostru despre Pompei – veți vedea unele dintre părțile noastre preferate în acest loc uimitor:

Faceți clic aici pentru a vizualiza videoclipul nostru despre Pompei pe YouTube.

De -a lungul anilor, munca de restaurare care a intrat pe site -ul Pompei a făcut din acesta un loc fantastic de vizitat. Iată 10 dintre părțile noastre preferate:

10 lucruri pe care ar trebui să le vezi în Pompeii

Pompei este stabilit în 9 „regiuni” diferite, care rulează ca o spirală anticlocată din regiunea I din sud -vestul marginii cele mai bune runde până la regiunea IX din mijlocul orașului.

Majoritatea oamenilor intră din partea de sud -vest în regiunile VII și VIII, astfel încât următoarele sugestii încep de la intrarea principală.

1. Forumul Roman și Sanctuarul Apollo – Regiunea VII

O piață largă, pavată, înconjurată de coloane uriașe, forumul a fost inima comerțului în Pompei. Probabil a fost cea mai aglomerată parte a orașului. Statuia remarcabilă a lui Apollo domină spațiul.

2. Bordelul – Lupanare – Regiunea VII

O casă mică nu departe de forum și probabil cea mai aglomerată casă din Pompei (atunci și acum!), Zidurile au „meniuri” de servicii disponibile în Frescos, care sunt amuzant bine conservate.

3. Amfiteatru – Regiunea II

La capătul estic al orașului, marele amfiteatru a fost un loc de jocuri și spectacole gladiatorii. Scaunele cu niveluri ar putea ține în jur de 2000 de persoane.

4. Marea Palestră – Regiunea II

Lângă amfiteatru se află Marele Palat – un parc uimitor (și liniștit), înconjurat de coloane. Acesta a fost un parc de exerciții pentru tineri și, eventual, un loc pentru sport.

5. Casa Venusului într -o coajă – Regiunea II

Nu departe de amfiteatru, Casa della Venere din Conchiglia are frescos uimitoare (dintre care unul este din Venus într -o coajă uriașă) și grădini îngrijite. Casele de -a lungul acestei străzi sunt spectaculoase și merită să le privești.

6. Cimitirul – Necropoli di Porta Nocera – Regiunea II

De-a lungul capătului sud-est al orașului, mult mai jos decât restul ruinelor și cu aproape nimeni altcineva, cimitirul de aici are morminte și mausolee către cei bogați. Chiar mai bine păstrat decât orașul în sine – posibil datorită poziției sale protejate – Cimitirul Nocera este o perspectivă fascinantă asupra societății Pompei, care este de obicei trecută cu vederea.

Revenind în oraș în regiunea I, există sute de case și ruine pentru a explora în timp ce vă rătăciți spre intrare.

7. Punct de vedere din toalete – Regiunea IX

Poate că nu este cea mai romantică dintre setări, dar din anumite motive, unul dintre singurele blocuri de toaletă de pe site are cea mai bună vedere! Înălțat deasupra multor Pompei, punctul de vedere vă permite să vedeți atât de mult din oraș.

Există, de asemenea, un loc de picnic aici și un restaurant, deși nu s -a terminat când am fost acolo.

8. Băi stabiene – Terme Stabiane – Regiunea VII

Un complex de camere în jurul unui gazon atrium central, aceasta este o parte uimitoare a orașului. senin și relaxant. Este ca și cum timpul liber al acestui loc continuă!

9. CASA DI SIRICO ȘI THE TAST CONTRA THE MAN – Regiunea VII

Alături de băile stabiene, Casa Di Sirico este acum acasă la rămășițele uneia dintre victimele lui Vesuviu. Distribuția de ipsos a bărbatului este extrem de cuprinzătoare și o aduce acasă cât de real a fost acest dezastru.

10. Antiquarium – Regiunea VIII

În apropierea intrării principale, antiquariul este o colecție substanțială de amfore și artefacte mult mai delicate. Au fost îndepărtați pentru a -i salva de vreme, expunere, furt sau vandalism (care împiedică mintea).

Există rânduri și rânduri de vase, vaze, plăci și sculpturi. Există, de asemenea, distribuții de tencuială de victime în cazuri de sticlă aici – chiar și câinele de companie al cuiva, ceea ce este un pic trist.

Lăsând această parte până la ultima dată oferă exponatului și restul lui Pompei un pic de context și scară a ceea ce ar fi trebuit să fie acest oraș.

Întotdeauna sunt mult mai multe de văzut

Exponate temporare

Priviți exponate pe termen scurt în jurul Pompei. Personalul va deschide ocazional diferite clădiri publicului timp de o oră.

Muzeul lui Pompei

Muzeul Național Arheologic din Napoli merită să chemați, deoarece găzduiește numeroase frescos, opere de artă, sculpturi și amfore. De asemenea, găzduiește rămășițele reale ale victimelor preluate de la Pompei. Cele de pe site sunt distribuții de ipsos ale corpurilor.

Dar faceți acest lucru într -o altă zi sau veți arde cu siguranță.

Herculaneum

Herculaneum – unul dintre celelalte orașe majore care a suportat că se spune că va fi de check -out. Nu am ajuns niciodată la Herculaneum, dar am auzit că este chiar mai bine păstrat decât Pompeii.

Napoli

Napoli în sine este un muzeu viu. Într -un fel, se simte un pic ca fratele mai mare al lui Havana, cu măreția sa crudă și istoria fascinantă. Explorarea Napoli este o necesitate absolută, chiar dacă ai timp să te plimbi doar o zi.

Nu este un oraș dăunător de explorat, în ciuda reputației sale. De fapt, iată toate motivele noastre pentru care nu ar trebui să vă speriați să consultați Napoli.

Plimbându -se prin Napoli, ai o privire despre cum ar fi putut fi Pompei în primul său. Posibil ecourile acelui loc antic încă răsună în acest oraș grozav din sud.

Poate că aici trăiește spiritul lui Pompei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 motive pentru care călătorii (și bloggerii de călătorie) ar trebui să treacă la Huawei P9
Next post 6 Activități prietenoase pentru familie în New York