Unde să stai în Mudgee: Mudgee Homestead Guesthouse

Mudgee, New South Wales, este una dintre acele locații speciale care se pretează cu adevărat la relaxare, mâncare fantastică, precum și băutură, precum și o întâmpinare prietenoasă. De asemenea, dacă căutați unde să stați în Mudgee care întruchipează asta, avem doar locul!

În timp ce mergeam în oraș, am descoperit că există mai degrabă câteva locații pentru a rămâne în Mudgee. precum și există.

Dar, în timp ce ne -am ridicat cu mașina spre Mudgee Homestead Pensiune, am înțeles că rămânem în crema acestei culturi specifice.

Conducerea a rănit cu terenurile de casă dincolo de livada lor, precum și de peluzele rulante. La fel ca și am atras la fel de mult ca casa, am găsit trupa locală de canguri care se îndepărta de grădina din față.

Sean, unul dintre proprietari, ne-a mulțumit atunci când ne-am arătat, precum și ne-a oferit o călătorie a acestui vechi vechi Queenslander, construit la comandă.

Fiecare dintre cele 7 dormitoare personale are o toaletă separată, precum și orice altceva, cu toate acestea sunt detaliile care fac camerele. În plus, au investit cu adevărat în paturi – al nostru a fost cel mai confortabil pat, în afară de propriul nostru în care am dormit vreodată.

Tipic pentru stilul casei, există o verandă rulantă cu vedere la vest peste dealuri, precum și câmpuri. La fel ca și apusurile de pe scaunele confortabile sunt de necrezut. În timp ce luam unul dintre aceste apusuri de soare, Sean ne -a adus tort pentru ceaiul de după -amiază.

Apropo, prăjiturile făcute de Karen, cealaltă jumătate a lui Sean, precum și colegul de pensiune, au fost de necrezut. Ea chiar le-a făcut să înțeleagă fără gluten, doamna R nu poate face gluten!

De asemenea, Karen gătește micul dejun în fiecare dimineață. Ea face o engleză implicată completă, ceea ce este laudă care vine cu siguranță de la mine! Micul dejun este servit în sala de mese formală elegantă.

Celălalt spațiu primar al pensiunii este Fireside Lounge. Această cameră somptuoasă este plină de canapele squashy Chesterfield, cărți, jocuri de masă, precum și un minunat de lemn pe care Karen îl pregătește în fiecare zi.

Ne -am asigurat că în fiecare seară am venit acasă suficient pentru a ne așeza pe scaunele respective, pentru a bea niște vin roșu pe care l -am achiziționat, precum și ușor acel foc. De asemenea, am scos placa Scrabble.

În salonul Fireside, există, de asemenea, un decantor de port la care vă puteți ajuta, exact la fel cu Sherry în sala de mese.

Obțineți un sentiment autentic de decadență, precum și de înaltă calitate din acest loc.

Este zona ideală pentru o escapadă fermecătoare de weekend. Pe de altă parte, doamna Romance, precum și m -am încântat să ne imaginăm să adun un grup imens dintre noi, precum și să rezervăm întreaga locație. Vedeți, nu numai că aveți toate acestea, plus doar o distanță de 5 minute de mers cu mașina spre oraș, există, de asemenea, un spațiu de biliard sub casă.

Are propriul bar, precum și frigider, precum și există un cuptor pentru pizza cu lemne, precum și un barbeque. Ar fi remarcabil pentru un weekend departe cu gospodăria, precum și cu prietenii.

Din păcate, există o orientare fără kid pentru pensiunea principală, cu excepția cazului în care rezervați întreaga locație doar pentru grupul dvs., ceea ce cred că este suficient de corect. Cu toate acestea, există o cabană separată pe care o puteți închiria, ceea ce este tânăr prietenos.

Aceasta este cu adevărat o locație excelentă pentru a vă baza în achiziție pentru a verifica Mudgee, precum și toată gloria sa gustoasă!

Pensiunea Mudgee Homestead

3 Curtea Coorumbene
Mudgee, NSW 2850

P: (02) 6373-3786
W: Mudgeehomestead.com.au
FB: @mudgeehomesteadguesthouse

Iată câteva dintre celelalte sugestii ale noastre despre ceea ce ar trebui să faceți în timp ce sunteți în Mudgee.

Unde îți place să stai când pleci pentru un weekend? Ai fost vreodată la Mudgee? Spune -ne în comentarii!

Imagini de doamna Romance. Domnul și doamna Romance au fost oaspeți ai Mudgee Homestead Guesthouse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Un zbor, un mic dejun, precum și o convenație cu natură
Next post 7 motive pentru care rucsacul este ca sexul