Cum să ai un universal Studios Perfect Studios Florida Cascada Vacanță

Parcurile în stil sunt vacanța chintesențială a gospodăriei, precum și stațiunea Universal Orlando este o necesitate pentru o excursie de sud -est. Indiferent dacă treceți doar sau puteți dura câteva zile pentru a consulta parcurile, iată un ghid practic pentru prima vizită.

Planifica

Obțineți bilete în avans pe internet, astfel încât să nu aveți niciun tip de întârzieri la sosire. Costurile biletelor devin mai ieftine în fiecare zi pe măsură ce cumpărați mai multe zile, așa că va trebui să alegeți exact cât timp doriți să rămâneți. Există trei parcuri: Universal Studios Florida, Insulele Experienței, precum și Volcano Bay, un parc acvatic care s -a deschis anul trecut.

Stațiunea are șase hoteluri dacă includeți noul hotel Aventura, care se deschide în august, precum și deja luând rezervări. Este o alegere excelentă pentru gospodăriile pe un plan bugetar care doresc în continuare avantajele, cum ar fi admiterea timpurie a parcului, care includ șederea pe proprietate. Pentru a economisi un pic mai mult de bani, puteți opta pentru un hotel apropiat, precum și pentru a merge în parc în loc să luați naveta. Parcarea auto este de 20 de dolari, precum și transportul dintre parcuri este gratuit cu biletul parc-parc.

Sfat: Dacă aveți nevoie de un vehicul de închiriere în timp ce vă aflați în Orlando, inspectați autobuzele de vacanță pentru a naviga, precum și pentru a compara ratele în multe companii de închiriere diferite.

Itinerar

Dacă sunteți ca noi, vă împachetați foarte mult într -o călătorie rutieră, așa că este posibil să fiți doar într -o zi să vă dedicați Universalului. Marea veste este că poți în formă studiourile universale, precum și insulele de experiență într-o singură zi plină de blocaj, dacă ești pregătit pentru asta.

Liniile sunt cele mai scurte dimineața, așa că apare cu 30 de minute înainte de parcul disponibil pentru a permite timp pentru a ajunge la poarta din față. Lumea vrăjitoare a lui Harry Potter este cea mai proeminentă locație din fiecare parc, așa că mergeți mai întâi acolo. În Universal Studios, acesta este cel mai îndepărtat final: Diagon Alley. Nu trebuie să fiți un fan Harry Potter pentru a aprecia clădirile teatrale, precum și mediul fanteziei.

Îndepărtați o fotografie, însă nu rămâneți la fel de mult. Poate cea mai bună călătorie din parc, Harry Potter, precum și escapada de la Gringotts se umplu rapid. Oricine este de 42 de centimetri sau mai înalt poate călători, deci este unul excelent pentru întreaga familie, o parte din coaster, o poveste de parte, cu o mulțime de razzle de înaltă tehnologie Dazzle.

Pentru a profita la maximum de timp, încercați laguna, oprindu -vă la diferite secțiuni de parcuri de -a lungul drumului. A sfârșit prin a fi un agent rookie cu Guy in Black in World Expo, precum și a fost prins în Krustyland cu The Simpsons în Springfield pentru râs, pe lângă emoții. Lăsați -i pe cei care să se joace în Kidzone în timp ce intenționați pentru prânz. Prindeți o masă la unul dintre restaurantele contra -service sau, mult mai bine, săpați în picnic (puteți aduce mâncare în parc), precum și răspândiți pe iarba de sub etapa centrală a producției.

După prânz, faceți o pauză cu noua plimbare Jimmy Fallon. În timp ce așteptați, puteți sta în aer condiționat binecuvântat, precum și punctele de vedere ale spectacolului din emisiune, care sunt hilar, aproape mult mai bine decât călătoria de simulare care urmează. În mod alternativ, vă puteți ocupa de două dintre cele mai mari coaste din apropiere: Revenge of the Mummy, precum și Hollywood Rip Trip Rockit. Încă o atracție pentru căutători de emoții, Quick & Furious-Supercharged, vine în această primăvară, cu 15 vehicule din franciza de film.

Înainte de a ajunge la fel de târziu, îndreptați -vă înapoi la Diagon Alley pentru a prinde trenul Hogwarts care dezvăluie. Acest tren autentic-cu ferestre care se transformă în ecrane de film-vă duce în Insulele de aventură, depunându-vă în Hogsmeade, un sat pitoresc cu zăpadă. Când există, inspectați timpii de așteptare pentru cele mai proeminente atracții: cele două călătorii Harry Potter, simularea King Kong, precum și coasterul Hulk de adrenalină-Rush, cu o cerință de înălțime de 54 de inci.

Cu toate acestea, nu aveți nevoie de viteză pentru a vă bucura de acest loc interesant. Seuss Landing este vibrant, precum și distracție, în timp ce spectacolul Sinbad Stunt este distractiv, dacă este un pic prost. Tinerilor le vor plăcea să pozeze cu supereroii – sau supraveghetori – care stau în jurul parcului. La fel ca și puteți să vă minunați cu câteva plimbări cu apă.

Până acum este după -amiaza târziu. Energia rămâne la fel de bine, precum și toată lumea este foame. Dacă mănânci cina în parc, Mythos are cel mai impresionant (și câștigător premiat) setare, nu la fel de scump dacă stai cu sandvișurile.

Încheiați noaptea la Hogwarts Castle pentru noul zgomot, precum și pentru spectacolul de lumină. Inspectați datele înainte de a merge, deoarece joacă alegeți doar nopți pe parcursul anului.

Hacks de călătorii în familie pentru Universal

1) Obțineți aplicația.

Aplicația Universal Orlando este gratuită, precum și la îndemână, ajutându -vă să descoperiți timpii de așteptare în avans, astfel încât toată lumea să vadă ce vrea.

2) Mâncați la Citywalk.

Prețurile chiar în afara parcului de la Citywalk sunt extrem de rezonabile. Restaurantele precum Moe, precum și Panda dezvăluie oferă o valoare fantastică, similară cu ceea ce ați descoperit în afara stațiunii, deși meniurile pot fi mai mici.

3) Să aveți un spectacol de noapte „Alternativ”.

Uneori, parc mai tânărnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 7 motive pentru care rucsacul este ca sexul
Next post Tot ce trebuie să știți despre asigurarea de călătorie cu carduri de credit