Ninsori de zăpadă hilar și creații de zăpadă cu cote X din China

doar un pic de zăpadă și, dintr-o dată, sunt create opere de artă în jurul umilului nostru oraș Umenic din Yangzhou, China. Toată lumea făcea oameni de zăpadă, de la muncitori la hotel la forța de poliție locală! În timp ce drumurile au devenit un patinoar trădător de automobile glisante și căderi electronice, trotuarele și parcurile erau ca o pânză de matrițe de zăpadă și sculpturi. Am văzut oameni de zăpadă în tot orașul, oamenii de zăpadă din aceste imagini ne -au fost trimiși de la prietenii noștri străini de aici, în Yangzhou.

Un om de zăpadă creat de amicul nostru în curtea lui
Snowcat?
Un membru necorespunzător de zăpadă creat de Forța de Poliție Yangzhou!
Snowbuddha

Un joc rece de Mahjong (chinezesc rummy)
Un om de zăpadă de Max (acesta este un adevărat cap de porci … doar în China)
Om de zăpadă beat
Har pe pol
Cineva este pe cale să obțină un zăpadă!
Nuntă în parc
Înfiorător.
Aceasta este compilarea noastră de creații de zăpadă hilară din jurul Yangzhou. Mulțumiri speciale prietenilor noștri pentru împărtășirea fotografiilor cu noi!

Dacă v -a plăcut acest lucru, probabil că veți râde din: Meniuri din China – pierdute în traducere sau îmi lipsește hârtia igienică Flushing!

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un asociat Amazon și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru înseamnă că câștigăm comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru și cumpărați de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cum să mergi la Parcul Național Cahuita din Costa Rica
Next post CRUISE CULTURE: thoughts ON THE NATURE OF MASS tourism