Ghidul complet al idiotului pentru geocaching: în evaluare

dacă aș fi verificat Ghidul Total Idiot pentru Geocaching, 3E (Ghiduri complete ale idiotului (Paperback stil de viață)) (scris de editori, precum și personal al geocaching.com) înainte de a încerca Pentru a activa primul nostru bug de călătorie, cel mai probabil nu aș fi aruncat codul de activare împreună cu ambalajul exterior. De asemenea, aș fi verificat că primul meu cache nu a fost ascuns pe un teren pe care un proprietar personal (cu o singură călătorie pentru a ascunde memoria cache, precum și o călătorie pentru a -l recupera; cel puțin țânțarii au fost fericiți). În timp ce mă bucuram de aplicația de geocaching de geocaching ușor de utilizat, aș fi înțeles că scurge rapid durata de viață a bateriei pe iPhone-ul meu. Aș fi înregistrat primele noastre zece descoperiri (ER, cinci DNF), precum și probabil că am lăsat un jurnal util sau două.

Hindsight este nișa mea.

Din fericire pentru cei care începeți în căutarea modernă a comorilor care este geocaching, este oferit ghidul total al idiotului pentru geocaching, precum și acum în a treia ediție. Când am fost oferită cu șansa de a verifica acest lucru util, precum și un ghid extins asupra sugestiilor, precum și tehnici de geocaching, am sărit la șansă. Nu este un geocacher profesionist după orice tip de întindere a imaginației, mai am oferte mari de învățat. Organizat în șaptesprezece capitole, precum și șase anexe, puteți alege, precum și selecta subiectele, precum și subiectele care sunt cele mai frumoase nevoile dvs.

Secțiunea mea preferată: Capitolul 6, sugestii de geocaching, precum și trucuri, exact cum să nu arăți ciudat. Adresându -se exact cum să te descurci cu întâlnirea ocazională de muggle în domeniu, autorii sugerează să vorbești liber despre geocaching, precum și despre preocupările de răspuns în loc să vorbești în sistemul dvs. GPS, cum ar fi un telefon mobil. Capitolul 14 este complet dedicat geocachingului în timpul escaptelor, precum și atingerea conceptului de aventuri de geocaching, evenimente regionale, precum și geocaching ca instrument de studii sociale.

Evaluat undeva între 4, precum și 5 stele pe Amazon.com, sunt de acord cu celelalte recenzii ale clienților. În timp ce este firesc să vrei să lovești terenul care rulează pe metoda ta până la prima ta cache; Împachetați această carte în vehiculul dvs., precum și, eventual, economisiți -vă o tură suplimentară sau două.

Legate de

Nouă cărți fantastice de geocaching de geocaching despre geocaching: unele sunt de bază, altele sunt avansate, unii evidențiază elementul social al sportului, în timp ce alții rămân concentrați pe tehnologie. Descoperiți cea mai bună carte pentru a vă face să mergeți la sport.
18 martie 2011in „Geocaching”

Geocaching în vacanță, cel mai nou model din escapadele gospodărești este geocaching pe drum. Călătoriile rutiere pentru gospodării sunt încă pe Valachen, precum și joacă în cea mai mare vânătoare modernă de comori din țară.
12 septembrie 2010in „Geocaching”

Călătorii de geocaching, Cache Away The Winter Sezon Blues! Cache Away The Winter Season Blues! Geocaching Journeys, o companie specializată de călătorii în grup, se potrivește cu căutătorii de experiență cu gânduri similare cu itinerarii de călătorie all-inclusive. Alăturați-vă unui grup de geocachers legați de insulă din Hawaii în perioada 22-29 ianuarie 2011.
15 septembrie 2010in „Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: Cum să faci voluntariat în ferme din întreaga lume
Next post Din gura producătorului de vin-7 vinării Mudgee deținute de familie pentru a merge la