Nu puteți alege între bere, vin alb sau whisky? Trebuie să vă îndreptați spre vest

din capitala berii artizanale din SUA, această distilerie combină cele mai bune fabrici de bere, precum și utilizarea butoaielor locale Pinot Noir pentru a aduce o mulțime de arome la whisky-ul lor unic de malț premiat american .

Când auziți cuvintele Whisky American, în mod normal vă gândiți la Bourbon sau poate la Rye. Însă ultimii ani au văzut ascensiunea whisky -ului unic de malț american. Și o distilerie în special a crescut mai mare decât restul.

De la coasta de nord -vest a SUA Continental, Portland Oregon a fost mult timp o patrie artizanală.

Din perspectivă de băutură, Portland a fost mult timp un conducător pentru cele mai multe fabrici de bere artizanală nu doar în SUA, ci în lume. Regiunea sa are, de asemenea, o serie de vinării.

Așadar, când Westward Distillery a apărut în 2004, a avut sens că proprietarul său Christian Krogstad a provenit dintr-un fundal de fabricare a berii și a vinului. Iar viziunea lui pentru distilerie era să -i aducă în continuare un omagiu berii regiunii.

Într -adevăr, distilatorul principal al lui Westward, Miles Munroe excepțional, pe care l -am intervievat aici, este și o bere.

Acest lucru este important, deoarece pentru a face bici (e) y, mai întâi trebuie să faceți bere.

Dacă doriți să aflați multe mai multe despre cum se face whisky -ul, consultați povestea noastră 7 pași de bază pentru a face whisky Aussie din coloana noastră de invitat pe Nip of Courage.

Bere în whisky, whisky în vin alb (butoaie)

Munroe și Krogstad își folosesc propriul orz cu două rânduri, care este cultivat și maltat în zonă, pentru a face o mash pale Ale. Își fermentează berea cu o adevărată drojdie de bere, așa că, atunci când iese whisky-ul, mai are elemente ale unui adevărat proces de fabricare a berii în centrul său.

Chiar mai mult cu atât mai mult cu colaborări și experimente precum îmbătrânirea whisky-ului lor în butoaie locale Stout și folosesc o drojdie de bere belgiană pentru a face un malț unic belgian Belgian Ardennes, despre care vorbim aici.

Dar când Krogstad și-a folosit abilitățile de la vinificație pentru a aduce fostul pinot Noir French Oak Barrels din Willamette Valley Wine Country din Oregon, un nou nivel a apărut pentru Westward.

Mai întâi îmbătrânindu-și spiritul în New American Oak Barrels timp de cel puțin doi ani (care este Legea în state pentru tot whisky-ul), apoi terminând whisky-ul în casii ex-pinot pentru un plus de doi ani, Westward au creat ceva destul de incredibil.

Westward Distillery Pinot Noir Cask Whisky Single Malt Whisky

Din adevăratul proces de fabricare a berii, whisky-ul are o plinătate de corp și aromă bogată de malț, iar influența butoaielor Pinot Noir și a stejarului francez aduce fructe de pădure proaspete și piele în whisky împreună cu un condiment blând.

Mai precis, obțineți arome de fructe uscate, nucă de cocos, fructe roșii și smochine, note florale cu miere și tutun dulce.

După gust, găsiți o mulțime de malț și cafea prăjite care provoacă uscăciune și o furnicătură caldă până la finisaj.

Cu o picătură de apă, aromele se amortizează puțin, dar gura de gură devine mai ulei, iar notele proaspete de fructe și fructe de pădure se ridică la fel ca taninurile și un indiciu de tutun.

Acesta este un whisky care trebuie sorbit, savurat și savurat. Puteți să -l amestecați într -o modă veche sau într -un Manhattan dacă doriți, dar este atât de lină, în ciuda ABV -ului său de 45%.

Obțineți sticla dvs. de pinot noir cask Westward whisky unic malț online aici, și de la magazinele de sticle ale lui Dan Murphy și la nivel național la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Cum să hrăniți un circ de călătorie – Cina în culise pentru Kooza
Next post Broome, WA și începutul călătoriei noastre spre nord de -a lungul Kimberley