Călătorind în Columbia: Cele mai bune momente

Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Când am luat o decizie de a face o călătorie solo de 2,5 săptămâni în Columbia, am vrut să împachetez cât mai multă varietate. Orașe și zone rurale, destinații atât pentru localnici, cât și pentru călătorii internaționali. Și am vrut să o fac pe un buget – nu un mai tare, dar suficient de buget pentru a economisi bani în timp ce rămânem în camere private, mergând în excursii și luând zboruri ocazionale pentru a economisi ore de călătorie.

Prima mea călătorie m -a dus de la Cartagena la Medellín, Salento și Bogotá, cu excursii laterale la Guatapé, El Peñol, Valle del Cocora și Zipaquirá. Acest lucru nu a fost tocmai ceea ce mi -am imaginat inițial – am avut speranța de a explora mult mai mult din coasta Caraibelor, dar furtunile și umiditatea lui August m -au făcut să scap restul coastei Caraibelor și să mă îndrept spre munți.

Chiar și așa, simt că am primit cea mai bună introducere a primului cronometru din Columbia. Mi -ar plăcea să -mi dau drumul la acoperirea din Columbia, împărtășind momentele mele preferate cu tine.

Învățând despre toate fructele columbiene din Medellín

Columbia are unele dintre cele mai mari diversități de fructe din lume – cine știa? Aici veți descoperi în curând căruțele îngrămădite cu tone de fructe pe care nu le veți recunoaște. În călătoria mea în Guatapé, m -am uitat la produsul ciudat de maro pe care ne -a oferit -o pe care ne -a oferit -o automobilistul nostru până când am rupt unul și am descoperit cea mai ușoară, cea mai dulce Passionfruit: primul meu Granadilla.

Cel mai bun mod de a cunoaște aceste fructe? Faceți un tur de fructe! Excursiile reale ale orașului în Medellín are o excursie grozavă de fructe pe piața Miraflores, un loc în care foarte puțini se aventurează Gringos (și în care automobilistul de taxi poate refuza să te ia, spunând că cartierul este un poquito peligroso. Ești cu un ghid local).

Această excursie a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le -am făcut în Columbia, deoarece am folosit noile mele cunoștințe în fiecare zi rămasă a călătoriei. Curând am fost la standurile de fructe alegând propriile mele tomate de arbol (roșii de copaci), aducând acasă feijoas verde închis pentru micul dejun a doua zi dimineață și beau suc de lulo dulce și acru în fiecare zi.

Real City Excursions își folosește excursia de fructe exotice pentru 40.000 de polițiști (14 USD USD). Înscrieți -vă online în avans. Nu uitați să vă gândiți ghidul. Vă recomand să mergeți la parter pe piață pentru unele Sancocho de Pescado (supă de pește) cu avocado după aceea.

Drumeții prin Valle del Cocora

Tot ce știam despre Valle del Cocora a fost că era plin de palmieri super-înălțați. Nu au fost mult mai multe informații decât în ​​ghidul meu sau online, așa că am luat o decizie de a o agrava, urcând într -un jeep pe Plaza Salento și sperând că va exista cel puțin o toaletă acolo.

S -a dovedit că nu trebuie să -mi fac griji – acolo erau o mulțime de facilități, inclusiv restaurante. Mi -am petrecut ziua explorând traseele de drumeție și mă minunez de acele alte palme mondiale. În adevărat stil columbian, nu existau hărți sau chiar semne pe traseu – oamenii s -au întrebat doar unde erau lucrurile și cum era traseul.

Uneori, părerile m -au lăsat fără cuvinte. Valle del Cocora a fost cu ușurință minunea mea naturală preferată în Columbia.

Jeep -urile de pe Plaza Salento pleacă pentru Valle del Cocora la fiecare jumătate de oră pentru 3500 de polițist (1 $) în fiecare drum. Călătoria durează 35 de minute. O mulțime de trasee sunt gratuite pentru drumeție, dar Palms Trail, cea mai bună, este pe proprietăți private și costă 3.000 de polițiști (1 dolar).

Bucurați -vă de Salsa la Cafe Havana din Cartagena

A fost minunat să ne împrietenim cu un coleg Manhattanite la o excursie alimentară în Cartagena; A fost și mai bine când m -a invitat să verific un club de salsa cu el în noaptea aceea. Viața de noapte este un lucru pe care îl explorez rar solo, mai ales în America Latină, când femeile solo sunt adesea hărțuite de bărbați în mod constant, chiar și atunci când merg doar pe stradă.

Cât de bun a fost clubul? A fost remarcabil. Trupa a fost unul dintre cele mai bune acte live pe care le -am văzut recent, uriașe și pasionate și în cea mai bună armonie. Mulțimea iubea în fiecare minut. Și Mojitos? Poate cel mai bun mojitos pe care l -am gustat. Sunt atât de fericit că m -am dus!

Admiterea la Cafe Havana este de 20.000 de polițist (6 dolari).

Relaxându -se seara devreme la Salento

Salento a fost locul meu preferat din Columbia. Acest mic oraș colonial este cel mai bun antidot din orașe mari precum Bogotá și Medellín și zone populare de vacanță precum Cartagena. Turiștii de aici tind să fie turiști columbieni (deși există o prezență în rucsac) și din această cauză, este mult mai răcoroasă.nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Nepal, Circuitul Annapurna – drumeții înalte în Himalaya
Next post O Odyssey Queensland