14 motive pentru care sunt lovit cu Asheville, Carolina de Nord

Kate aventuroasă este formată din legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție prin aceste link -uri, voi câștiga un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Am vrut să merg la Asheville, Carolina de Nord, de mult timp. Am auzit că a fost un oraș uimitor, cu o scenă de arte uimitoare, amplasată în Munții Blue Ridge. Și am auzit că era o mică picătură de albastru într -o mare de roșu – sau „afine în supa de roșii”, așa cum mi -a spus un local – o enclavă liberală într -o regiune puternic conservatoare, nu spre deosebire de Austin, Texas.

Obamas a luat o vacanță de weekend la Asheville în 2010; În 2013, președintele Obama a spus că s -a gândit să se retragă acolo. În plus, asta m -a interesat – a trebuit să ajung în acest oraș.

La începutul acestui an, echipa de la Explore Asheville m -a invitat să vin să verific câteva zile și am acceptat fericit. Când îmi planific itinerariul, le -am spus că vreau să fie local, local, local. Am vrut să mă concentrez pe întreprinderile mici uimitoare. Am vrut să mănânc mâncare locală. Am vrut să -mi cheltuiesc banii aproape de pământ. Am vrut să văd cum natura integrată în oraș.

Știam că voi avea o perioadă grozavă – dar am subestimat cât de mult mă voi bucura în acest oraș.

Iată motivele pentru care am căzut atât de greu pentru Asheville.

Cuprins

1. Pentru că Asheville are cei mai uimitori oameni.
2. Pentru că are chestiuni în toate locurile ideale.
3. Pentru că are un traseu de brânză literal.
4. Deoarece ferma este condusă pe un sistem de onoare.
5. Pentru că am mers la o întâlnire oarbă cu o carte.
6. Pentru că am avut unele dintre cele mai bune tapas spaniole din viața mea.
7. Pentru că este un oraș de artiști frumoase și primitoare.
8. Pentru că am ajuns să mă învârt la casa Richie Rich.
9. Pentru că am găsit o fabrică de bere care era doar ideală pentru mine.
10. Deoarece bucătăria sudică este cea mai dulce dintre bucătării.
11. Deoarece serviciile mici creative prosperă aici.
12. Deoarece mâncarea locală poate fi inovată în ceva nou și diferit.
13. Pentru că scena de cocktail este o mulțime de distracții.
14. Pentru că sunt multe altele pe care vreau să le fac !!
Toate acestea sună bine – dar s -a întâmplat ceva negativ?
Unde să stai în Asheville
Lux: Bunn House: Un hotel boutique
Mid-Range: Hyatt Place
Buget: Beaucatcher: un motel de tip boutique
Găsiți oferte pe hotelurile Asheville aici.
Preluarea
Ai fost la Asheville? Arată ca genul tău de oraș? !

Imagine amabilitate de la Asheville Farm to Tass Tours.

1. Pentru că Asheville are cei mai uimitori oameni.

Vreau să scot asta în primul rând – Asheville este acasă la unii dintre cei mai frumoși oameni pe care i -am cunoscut vreodată, oriunde. Și asta merge pentru SUA și în străinătate.

În aceste zile nu îmi place în mod normal să spun lucruri de genul acesta în aceste zile – chiar dacă am scris articole despre acest subiect în trecut. Adevărat, o mulțime de locuri sunt pline de 98% oameni grozavi, cu câteva jerturi aruncate.

Dar Asheville este specială. Oamenii nu sunt doar politicoși sau primitoare – este o bunătate autentică, cinstită și deschisă la nivelul pe care nu l -am văzut niciodată în altă parte. Și nu este neapărat ospitalitate sudică. În timp ce îl apreciez, ca un nou Anglander nativ, de multe ori găsesc ospitalitate sudică puțin – aproape nesimțită.

„Asheville este diferită – este„ Mountain South ”, mi -a spus un localnic. Hmm. Muntele Sud. Toată bunătatea, dar niciuna din dulceața cloying. Aș putea să mă urc absolut cu asta.

Lucrul nebun este că Asheville este un oraș de transplanturi – am întâlnit oameni din Chicago, California, Florida, Michigan, New Orleans, în altă parte din Carolina de Nord. Și toți au ajuns în Asheville pentru că au văzut ceva special în oraș.

Mi se pare neobișnuit, dar grozav că, într -un oraș de transplanturi, toată lumea pare să aibă o personalitate atât de însorită.

2. Pentru că are chestiuni în toate locurile ideale.

Asheville are o populație de aproximativ 87.000, ceea ce o face mult mai mult ca un oraș mare decât un oraș mic, dar se ridică la departamentul de ciudățenie.

Vineri seara din aprilie până în octombrie, Asheville izbucnește într -un cerc de tambur. De la 18:00 până la 22:00, oamenii se lovesc de tobe ca nebuni în timp ce o audiență dansează la bătăi. Simțiți -vă complimentar să vă alăturați dansului – sau chiar la bateria.

Pe strada Biltmore, veți fi bine o tablă de cretă „Înainte de a muri” cu spații pentru a vă scrie obiectivele de viață. M -a făcut să zâmbesc că mulți dintre ei erau oameni spunând cu cine vor să se căsătorească.

În Asheville, este absolut normal să vezi un tip care jonglează în timp ce se echilibrează pe un tablou, câine de companie pe cap. (De asemenea, cât de grozav este zâmbetul acelui câine?)

Vânzări improvizate de autoutilitare de către districtul River Arts? De asemenea, absolut normal.

Soda de lămâie de lavandă? Absolut! Rar beau sifon, dar mi -au plăcut chestiile astea. Waynesville Soda Jerks are sediul central nu prea departe de Asheville și au alte arome de sodă precum Rhubarb Strawberry, Rosemary Apple și Busuioc de afine. Le puteți obține în centrul orașului Asheville la RHU.

Și o cantitate neobișnuită denullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Tot ce trebuie să știți despre asigurarea de călătorie cu carduri de credit
Next post Surfing în Punta de Mita, Mexic