4 lucruri de efectuat în vestul Texasului cu gospodăria dvs.

Călătoriile de uz casnic sunt aventuri tinerii tăi vor privi întotdeauna înainte. În calitate de părinte, doriți ca aceștia să se distreze, să -și lărgească orizonturile, precum și să descopere lucruri noi, în afară de materialele lor academice. Pe măsură ce intenționați pentru următoarea destinație, poate doriți să vă gândiți la zone apropiate care sunt pline de peisaje excepționale, atracții ciudate, minuni misterioase, precum și orașe istorice-West Texas.

Pe măsură ce aduceți întreaga gospodărie în această călătorie, cu siguranță veți putea cerceta pentru ca locațiile să scadă și să explorați. Indiferent dacă preferați să vă bucurați de evenimente din Midland, Texas sau să vedeți un muzeu din El Paso, v -am obținut. Chiar aici sunt lucruri pe care le puteți efectua în West Texas împreună cu familia:

1. Vezi Luminile Marfa

O metodă excelentă pentru a vă petrece nopțile în West Texas este să vedeți luminile Marfa. Aceste lumini pâlpâitoare au fost găsite înapoi la sfârșitul secolului al XIX -lea. Timp de secole, călătorii, nativii, precum și chiar experții au încercat să cerceteze studierea acestor fascicule misterioase. Cu toate acestea, nu există încă nicio explicație corectă și formală a locului în care provin acestea.

În ciuda acestui fapt, localnicii au teoriile lor, precum și povești despre exact cum au apărut aceste minuni. Speculațiile gravitează spre stele căzute, OZN -uri, tutore de noapte, orbe fantomatice, precum și multe altele. Ar fi cel mai bun să vorbim cu un regional despre ceea ce crede gospodăria lor despre aceste lumini. Cu siguranță, aproape toată lumea din oraș va avea punctul lor de vedere în acest sens. La fel, întrebați -le când aceste lumini au sfârșit să fie evidente.

În mod obișnuit, puteți merge la un centru de vizionare pe marginea drumului unde, precum și gospodăria dvs. puteți aștepta, precum și să vedeți luminile sclipitoare la orizont. Soi de lumini într -o serie de culori – deasupra, portocaliu, albastru, verde, precum și chiar roșu. Se spune că zboară deasupra zonelor de vegetație, ceea ce o face destul de intimidantă pentru unii. Pe măsură ce tu, precum și tinerii aruncă o privire, asigurați -vă că faceți o poză dacă puteți. Aceste lumini pot dispărea rapid înainte de a -l înțelege.

2. Mergeți la o sărbătoare a vedetei la Observatorul McDonald

Dacă tinerii tăi nu au obținut suficiente lumini Marfa, îi poți duce la Observatorul McDonald. De la Marfa, puteți vedea, precum și conducerea către observator. Dacă vă aflați în Austin, respectați indicațiile care merg spre West Side. Cu toate acestea, dacă sunteți în El Paso sau în Midland Odessa, puteți urca într -un avion industrial pentru a ajunge acolo.

Unul dintre cele mai proeminente observatoare din lume, McDonald are cinci telescoape de studiu de cercetare de dimensiuni diferite. Include Hobby-Eberly, mândria observatorului, precum și cel mai mare telescop optic. În afară de asta, centrul are, de asemenea, reflectoare diferite. Sărbătoarea vedetei durează aproape două ore. Prin urmare, asigurați -vă că rochiați corect pentru a rămâne cald pentru vremea rece în timpul nopții. Pe parcursul întregii experiențe, dvs., precum și gospodăria dvs. veți fi ghidați de un reprezentant. Vizitatorii au fost activați să vizualizeze cu telescoapele atunci. Cu toate acestea, cu protocoalele de securitate Covid-19, inspectați, precum și vedeți dacă programul permite încă utilizarea telescoapelor. În afară de petrecerea vedetei, vizionarea Sky este motivată cu un turneu neajuns în amfiteatrul Rebecca Gale.

În vârful sărbătorii stelei, precum și a vizionării Sky Sky, există încă un tur ghidat care durează de obicei aproape două ore. De la Frank N. Bash Vizitatori Center, un membru al personalului va discuta despre istoria telescoapelor, studiul de cercetare care îl înconjoară, funcția observatorului, precum și povestea bogată a centrului.

În plus, aceste sărbători, precum și turnee ghidate vor avea nevoie de dvs. pentru a rezerva o rezervare, deoarece programul este restricționat doar la câteva persoane. Astfel, înainte de călătoria rutieră, cumpărați bilete înainte pentru a asigura o experiență lină, precum și plăcută cu copiii.

3. Scăderea de către Joyland Plăcește parcul din Lubbock

Situată în Parcul Mackenzie, zona oferă plimbări tradiționale de uz casnic, gustări gustoase, o atmosferă vibrantă, precum și o gamă largă de opțiuni. Tu, precum și copiii tăi, îți va plăcea rapid atracțiile, precum și activitățile din parc. După vizita rapidă, puteți scădea de către orașul de câini de pradă apropiat pentru a arunca o privire asupra cutenității acestor animale.

Femeie vizitatoare folosind o mască antivirus în muzeul istoric care privește imaginile

4. Inspectați Muzeul de Artă El Paso

După toată mâncarea excelentă oferită de oraș, faceți timp, precum și vedeți muzeele lor de artă. În timp ce zona este mică în comparație cu majoritatea muzeelor, centrul nu va dezamăgi cu siguranță. Muzeul de Artă El Paso are o serie de piese delicate, exponate, portrete, precum și o colecție de artă abundentă. Tu, precum și tinerii, veți fi cu siguranță mulțumiți vizual de capodoperele istorice pentru artiști celebri. Toate acestea vă pot stimula rata de dobândă în arte, precum și curiozitatea pentru trecut. De asemenea, admiterea sunt gratuite. Total un câștig!null

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Rețeta perfectă a burgerului
Next post Silanguin Cove: getting Hooked on Zambales