O excursie la docuri din Isla Holbox: Încercarea de a găsi captura zilei

Dacă există un lucru pe care toată lumea trebuie să încerce să -l facă atunci când stau lângă plajă, este să răsfoiască pentru pescarii regionali care aduc în captura zi! Am făcut acest lucru în câteva țări acum, precum și am luat o decizie de a o încerca încă o dată în timpul șederii noastre pe Insula Holbox din Mexic. La fel de bine că am fost cu adevărat încântați că am făcut -o.

Căutați ca pescarii să obțină cel mai proaspăt pește
Dacă vă aflați în jurul docurilor sau vorbiți cu orice tip de localnici, vor înțelege unde își aduc pescarii. Acesta ajută să înțeleagă câteva cuvinte în limba regională în Buy pentru a negocia costurile – care aproape întotdeauna vor fi sporite pentru străini. În funcție de locul în care vă aflați în lume, trebuie să puteți obține un pește de dimensiuni medii pentru aproximativ 3 dolari în Mexic.

Nu -l scădea!
Doar indicați peștele la alegere, sunteți de acord cu un preț, gătiți -l, precum și Presto, cină!

… sau, în mod normal, este atât de ușor. În unele cazuri, peștele nu a fost eliminat sau scalat. Va trebui să obțineți un cuțit, precum și să faceți măcelări. Din fericire, nu trebuie să -mi pun mâinile mirosind de pește, doar las munca murdară la fel de mult ca expertul, Nick.

Curățarea unui pește la apusul soarelui nu este atât de rău
A merge pe piața regională a legumelor este în mod normal locația pentru a începe să caute însoțiri pentru masa ta. Ne place să pregătim o salată proaspătă de castraveți, roșii, ceapă, ardei, precum și morcovi. Amestecați totul împreună cu un pic de cilantro, capturați -vă într -un suc de lime, precum și cu ulei. Orez, pâine, cartofi fierți, precum și legume prăjite, de asemenea, merg bine cu o cină de pește.

Legume proaspete la piață
Nu numai că este distractiv să ieșiți în căutarea unui pescar regional, precum și negocierea pentru captura lui, cu toate acestea nu puteți bate aroma peștilor proaspăt la grătar sau prăjit!

Produsul completat!
Vă sugerăm extrem de mult această metodă independentă de a vă bucura de o masă. Adesea este minunat să gătești pentru tine în timp ce te afli pe drum.

Vezi acest videoclip rapid al aventurii noastre de pește!

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru indică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 motive pentru care Istria, Croația este cea mai mare destinație a cuplurilor! #Shareistria
Next post O carte despre bărbați, un marș despre femei, precum și o discuție despre perle