Faceți cunoștință cu Standy – Asistentul nostru personal în China

La scurt timp după ce am început sarcinile noastre de mentor în China la Shane English Institution din Yangzhou, am mulțumit bunul nostru prieten Standy. Sarcina lui Standy este de a oferi personalului mentor străin cu asistență cu normă întreagă. Nu la mult timp după ce a început, toți ne -am dat seama că va fi și marele nostru bun prieten.

*Predarea limbii engleze în China a fost unul dintre cei mai buni ani ai vieții noastre. În aceste zile, însă, dacă nu doriți, puteți instrui engleza pe internet cu Vipkid, precum și să faceți bani din oriunde în lume*

Numele chinezesc al lui Standy este Wu Wei (吴伟). Numele său englez este cu totul altul (cum ar fi numeroși chinezi care au selectat nume engleze), cu toate acestea numele lui Standy are un fundal. El a avut un profesor de engleză pe care l -a admirat cu adevărat. Numele profesorului său era Stanley, precum și când Standy își selecta numele englez, și -a dat seama că își va onora profesorul luându -și numele. Cu toate acestea, nu voia să -și ia numele precis.

Acesta este în stare de vedere

Îi plăcea întotdeauna cuvântul de pe telefonul său inteligent „stand-by”, însă, din anumite motive, credea că este pronunțat. A ales să se numească în picioare. Încă îl sunăm pe telefon în unele cazuri, deoarece el este întotdeauna în stand-by, pregătit să ne ajute.

[widget id = ”Shortcodes-ultime-2 ″]
Standy este amuzant la fel de bine ca el întotdeauna cu zicale amuzante care se lipesc în grupul nostru. Îl scoatem pentru mese uneori pentru a -i mulțumi pentru tot ajutorul său. De fapt, mi s -a spus de managerul nostru că este sarcina lui să ne împrietenească, așa că, dacă nu vrea să afle, spunem doar: „Trebuie. Este sarcina ta în picioare ”. Deși a plătit pentru a ne ajuta, îi prețuim prietenia mult mai mult decât asistența lui.

Standy nu este speriat de sărbătoare cu noi!
Cred că alți instructori care lucrează în străinătate ar fi impresionați exact cât de mult ne oferă asistența Standy. Dacă trebuie să ne rezervăm bilete de tren, să schimbați bani, să rezervați zboruri, să plătiți facturi, să cumpărăm lucruri pe internet sau să cumpărăm doar o masă, Standy este la telefonul telefonic 24/7 (deși nu l -am apela niciodată la telefon în mijlocul noapte).

Când îi spunem STANTY exact cât de mult apreciem toată munca lui dificilă, el răspunde doar: „Știu… sunt o legendă”. Dacă nu este de acord cu ceva, el afirmă întotdeauna „asta este ilegal”.

Standy nu este doar bunul nostru prieten, precum și Helper, dar este la fel și profesorul nostru chinez. Îi trimit adesea text „cum afirmați _____”, precum și el răspunde rapid pentru a mă asigura că pot cumpăra masa preferată sau să ies dintr -un blocaj comunicațional comun. I -am cerut să mă instruiască exact cum să promit în chineză, precum și el a spus: „Este ilegal la fel de bine ca și tu un astfel de domn, de ce vrei să descoperi astfel de lucruri.”

Standy, precum și câțiva dintre băieți
Există momente în care suntem capabili să facem lucrurile singure, precum și noi, în totalitate, fără ajutorul lui. Când îi spunem mai târziu, el pare foarte fericit de noi. El a spus: „Ești un geniu remarcabil. buna treaba!”

Când ne gândim să ne gândim la diferențele dintre compania din China vs Company acasă, el spune doar: „Aceasta este Republica Popoarelor Chineză … este o călătorie.”

Într -o zi, Standy a intrat la muncă folosind un blazer bun, precum și i -am spus că arată bine. Răspunsul său a fost: „Nu este un truc că sunt un bărbat frumos.”

Râsul lui Standy este incredibil de contagios, precum și atunci când va merge, întregul spațiu va izbucni în râs. În unele cazuri, când biroul va tăcea total, cineva îi va spune lui Standy o glumă, precum și râsul său va rupe tăcerea, precum și va începe pe toți ceilalți să -și chicotească cu el.

La parc cu Standy
Am făcut o mulțime de prieteni buni cu privire la China, cu toate acestea Standy este un bun prieten chinez cu care nu vom mai atinge niciodată. Este un om cu adevărat grozav, precum și suntem extrem de norocoși să lucrăm cu el, precum și chiar mai norocos să ne gândim la noi înșine prietenul său. Toți instructorii străini glumesc că nu înțelegem ce am face fără a se opri, precum și este adevărat. El a ajutat să facă din China o locație mult mai bună pentru noi, precum și ne -a ajutat să o înțelegem mai bine. Întotdeauna vom ține cont de bunul nostru prieten Standy.

Mentor Engleză în China

10 motive pentru care să trăiești în străinătate este minunat!

Îți place această postare? Ia!

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un partener Amazon, precum și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru implică că facem comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru, precum și achiziționarea de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 moduri de a experimenta aventură și emoție în Toscana
Next post Catedrala Lipa: Catedrala metropolitană din San Sebastian