Geocaching sau bust! Geocaching pe Etaway

datorită progreselor în tehnologia prin satelit, social media și aplicația de iPhone de geocaching de la sol, geocaching -ul ca un pasionat de familie crește în popularitate. Da, vă puteți încânta să găsiți toate cache -urile din cartierul dvs. și chiar să căutați comori într -o excursie de o zi sau două. Dar ce zici de geocaching ca motiv pentru a lua o vacanță în familie? În călătoriile rutiere pentru familii, o numim în urma vacachen ™.

Keystone Resort, Colorado

Identifică „comorile” ascunse de-a lungul traseelor de drumeție și ciclism care înconjoară stațiunea Keystone, prin introducerea latitudinii predeterminate și a punctelor de longitudine într-un sistem de poziționare globală Garmin Etrex (GPS). Oaspeții pot consulta unitățile GPS și pot primi indicații de la biroul de concierge de munte la sosire. Acest lucru este total gratuit, cu pașaportul Keystone Adventure acordat oaspeților la check -in.

De asemenea, o caracteristică fantastică a Summit County este potențialul călătoriilor rutiere cu beneficii educaționale! Când vin din Denver, oaspeții pot lua Pitoresc și istoric Interstate 70 prin diverse orașe miniere (Idaho Springs, Georgetown, Silver Plume etc.) și uimitorul Pass Loveland și Divide Continental. În plus, oaspeții pot consulta cel de -al doilea oraș cel mai înalt încorporat din țară, istoric Leadville și povestea lui Baby Doe, partenerul minerului care a fost găsit înghețat până la moarte în casa ei încercând să -și țină soții de argint Fortune în viață.

Mount Airy, Carolina de Nord

Mount Airy, NC, cunoscut sub numele de Mayberry în Andy Griffith Show, este, de asemenea, casa din copilărie a lui Andy Griffith. Anul acesta marchează 50 de ani de la spectacol. Un oraș pentru familie, Mount Airy are mai multe site-uri de memorie cache convenționale, inclusiv reflecții Mayberry care includ un buștean mic și trinketuri. Frații Bunker Fratii online necesită o fotografie a pietrei de mormânt a lui Chang și Eng Bunker, primii cunoscuți gemeni siamezi și foștii rezidenți ai Mount Airy. Coordonatele cache-ului cu mai multe site-uri Mayberry Cache vă vor duce la prânz snappy, la închisoarea orașului, la Floyd City Barber Shop, la casa copilăriei lui Andy Griffith și la stația de service a lui Wally. Consultați Pilot Mountain Specificați Park pentru EarthCache pe o uriașă afluență de cuarțită găsită la câțiva kilometri de Mount Airy. Un instrument educațional grozav pentru copii, dezvoltatorul a oferit patru lucruri pe care căutătorii ar trebui să le descopere despre stânci, un nume de râu și despre înălțimea vârfului.

Munții Kiamichi din sud -estul, Oklahoma

Situat în inima Munților Kiamichi, județul McCurtain, Oklahoma găzduiește Broken Bow Lake, Yearn Creek Lake, Mountain Fork, Eagle Fork și Glover Rivers și Beavers Bend specifică Park (admiterea este gratuită). Cu peste 3000 de cache în Beavers Bend Specificați Park, vă puteți încânta, de asemenea, de pescuitul păstrăvului, caiac, canotaj, canotaj, călărie, drumeții și ciclism. Activitățile interioare includ muzee, centre naturale, golf și cumpărături antice.

Mammoth Lakes, California

Cu peste 100 de cache răspândite în toată zona și munții din jur, geocachingul este o activitate populară în Mammoth Lakes California. Stațiunea de schi Mammouth Mountain, situată în estul High Sierra, California, are două programe private de geocaching înființate pe munte. Hărți și indicații pentru programe sunt disponibile la Centrul de aventuri din stațiune. Ambele programe încep din vârful Mammoth Mountain la 11.053 de metri (prin intermediul Gondola Panorama) și duc înapoi la bază. Evadarea lui Woolly are șase cache și durează aproximativ două ore. Pumice Alley are zece cache și durează aproximativ patru ore.

Delaware Geocaching Trail

Traseul de geocaching Delaware recent lansat include protejarea unui pașaport de pe site -ul Delaware Geocaching Trail și pornirea pe un traseu predeterminat în căutarea unor atracții istorice, culturale și de artă din Delaware. Pentru a afla mai multe, vizitați: www.visitdelaware.com/geo.

Legate de

A merge pe vacachenthe cea mai actuală tendință în sărbătorile familiale este geocaching -ul pe drum. Mergeți pe vacachen cu excursii rutiere pentru gospodăriile din cea mai mare vânătoare de comori de ultimă generație a națiunii.
11 iunie 2010in „Geocaching”

Geocaching în vacanță, cea mai actuală tendință în vacanțele familiale este geocaching pe drum. Călătoriile rutiere pentru gospodării sunt încă pe Valachen și joacă în cea mai mare vânătoare de comori de ultimă generație din țară.
12 septembrie 2010in „Geocaching”

Geocaching în vacanță, cea mai actuală tendință în vacanțele familiale este geocaching pe drum. Călătoriile rutiere pentru gospodării sunt încă pe Valachen și joacă în cea mai mare vânătoare de comori de ultimă generație din țară.
18 august 2010in „Geocaching”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O înot cu rechini de balenă face lista de hituri
Next post Recapitularea lunară AK: martie 2018