Cum să câștigi bani și să călătorești lumea ca lucrător de nave de croazieră

Vrei să călătorești în lume, dar nu ești sigur cum să câștigi bani în timp ce faci acest lucru? În articolul din această săptămână, avem un interviu de la Cindy Lomlust, care împărtășește despre experiența ei care lucrează pe o navă de croazieră din întreaga lume! Vă întrebați câți bani puteți câștiga din lucrul pe o navă de croazieră? Cum să găsești un loc de muncă? Ce presupune jobul? Care sunt pro și contra? Citiți mai departe, deși este posibil să nu vă ofere aceeași libertate ca cele mai bune locuri de muncă online, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai interesante locuri de muncă de călătorie și una dintre cele mai bune metode pentru cei care doresc să fie plătiți pentru a călători.

Vă rog să ne spuneți puțin despre voi

Născut și crescut în Olanda, am avut întotdeauna dorința de a merge să călătoresc și să văd lumea. Când aveam 19 ani am plecat de acasă și m -am mutat la Milwaukee, Wisconsin în SUA pentru a fi un Aupair, adică acum 20 de ani și nu am încetat să călătoresc de atunci.

Am vizitat multe orașe, țări și continente, dar lista mea de dorințe este mai lungă în loc de mai scurtă. Am aproape 40 de ani și sunt pe punctul de a mă angaja într -o altă aventură. Am călătorit mult în cei 20 de ani și mi -am lucrat în întreaga lume în diferite locuri de muncă, lucrând pe o navă de croazieră a fost unul dintre ei.

M -am mutat la Londra după timpul meu pe mare, am lucrat în industria de turism reprezentând consilii turistice. Și acum mă mut în Grecia! Sunt un scafandru de scufundare, iubesc fotografia, dar adevărata mea pasiune este călătoria.

Cum să câștigi bani și să călătorești lumea ca un aupair

Povestește -ne despre jobul tău ca ofițer de servicii pentru oaspeți

Am lucrat la bord pentru Royal Caribbean ca ofițer de servicii pentru oaspeți. Am fost responsabil pentru toate întrebările, problemele și cererile pentru oaspeți. Nici o zi nu a fost aceeași – din întrebările zilnice despre porturile de apel până la reclamații cu privire la cabinele lor.

Vremea rea ​​înseamnă uneori că trebuie să ratăm porturile și primul loc în care oaspetele vine să se plângă este biroul de relații pentru oaspeți (eu!). Dar, ei vin să ceară ajutor cu propuneri de căsătorie și zile de naștere și alte lucruri distractive.

Orele au fost lungi, uneori mai mult de 12 ore pe zi.

Întoarceți -vă ziua, când nava se află în portul de origine și vechii oaspeți pleacă, iar cei noi vin la bord, sunt zile aglomerate. Zilele în care nava este în port sunt ceva mai relaxate și, de obicei, este timp să mergem pe uscat.

Cu aproximativ 4.500 de invitați și până la 1.500 de colegi, am întâlnit atât de mulți oameni și am făcut prieteni de -a lungul vieții.

De ce ai ales această meserie?

Când eram mai tânăr obișnuiam să vizionez emisiunea TV „The Love Boat”, o emisiune despre o navă de croazieră și am visat întotdeauna să lucrez la bord într -o zi. Porturile uimitoare pe care le -au vizitat și poveștile pe care au ajuns să le spună mi -au atras cu adevărat. Totul părea atât de plin de farmec.

Când am fost la începutul anilor 20, am aplicat direct cu multe linii de croazieră, dar nu am primit niciodată un răspuns.
Am luat o slujbă ca reprezentant de vacanță, dar nu am dat niciodată drumul la visul meu de a lucra într -o navă de croazieră. După 4 ani ca reprezentant de vacanță, am simțit că este timpul să fac o mișcare și de data aceasta am semnat cu agenți de recrutare și am primit interviuri prin ei.

Am primit oferte de la diferite linii de croazieră și am decis să merg cu Royal Caribbean. Am aflat totuși că viața la bord nu este nimic ca în emisiunea TV. Cabinele sunt mult mai mici și cel mai probabil împărtășite cu o altă persoană. Orele sunt lungi și cu siguranță nu este plin de farmec. Dar mi -a plăcut fiecare minut!

Unde ai lucrat?

Odată ce am acceptat poziția cu Royal Caribbean, am așteptat să aud despre nava la care am fost repartizat. Visem la plaje cu nisip alb și mult soare. Vă puteți gândi că am fost puțin dezamăgit când am aflat că voi lucra pe o navă din Marea Baltică, portul de origine fiind Amsterdam, care este doar câteva ore în care am crescut.

Fără plaje cu nisip alb pentru mine!

O săptămână mai târziu am primit un e -mail care mi -a spus că misiunea mea s -a schimbat și acum voi zbura la Veneția în Italia pentru a mă alătura unei nave care va fi croazieră în Mediterana. Mi s -a părut puțin mai bine.

Am vizitat multe insule grecești, Turcia, Italia și Croația. Toate locurile uimitoare, dar încă visam la plaje cu nisip alb și am fost fericit când am aflat că următorul meu contract va fi pe o navă din Caraibe. La asta am visat!

Următorul meu contract a început uimitor. Portul de acasă a fost în Fort Lauderdale, Florida și am primit soluția mea pentru plaje uimitoare. Bahamas, Mexic, Jamaica, Grand Cayman … lista continuă. Dar după 3 luni de a vedea doar plaje, am început să ratez porturile din Mediterana. Sunt mult mai diverse, cu un amestec de orașe istorice precum Roma și Atena și Insulele remarcabile.

Așa că, când am fost chemat în birou și mi s -a spus că mă transferă într -o navă din UEfrânghie nu eram deloc supărat. Din cauza nevoilor de limbă aveau nevoie de mine pe o navă din Marea Baltică. Nava pe care trebuia să o continue la începutul carierei mele pe mare. De data aceasta am fost foarte încântat. Aș vizita Oslo, Copenhaga, Stockholm și chiar peste noapte în Sankt Petersburg, Rusia. Mi -a plăcut acest itinerar.

Am avut noroc cu vremea și nu am avut deloc mări aspre și mult soare. Porturile au fost uimitoare, deși puțin scumpe. Punctul culminant al acestui contract a fost într -o excursie de o zi la Moscova și văzând Piața Roșie. Pot să adaug că nu a trebuit să plătesc pentru asta, un alt avantaj minunat de a lucra la bordul unei nave de croazieră.

Când s -a încheiat acest contract, încă o dată așteptam să aud despre următoarea mea navă. Am fost repartizat la ceea ce era atunci cea mai mare navă de croazieră din lume. Navigând în și în afara Southampton, Marea Britanie și vizitând Mediterana de Vest, cu porturi în Spania, Franța și Italia. Navele de obicei nu stau în Europa în timpul iernii, așa că trebuie să fac prima mea croazieră trans-atlantică. Traversând Oceanul Atlantic în 7 zile și terminând contractul în Caraibe, unde am fost fericit să văd din nou plajele.

Ultimul meu contract m -a adus din nou în noi destinații. Canada și New England. Vizitând locuri precum Nova Scotia, Bar Harbor, Saint John și Boston.

Am avut norocul să fiu întotdeauna capabil să părăsesc nava și să explorez destinațiile. Deși nu a fost întotdeauna mult timp să văd totul într -o singură zi, am vizitat fiecare loc de mai multe ori, așa că orice mi -a lipsit într -o zi, aș vedea data viitoare.

Trebuie să fiți certificat sau să aveți calificări?

Nu am avut nicio experiență în calitate de ofițer de servicii de oaspeți (sau de orice alt job de recepție) când am solicitat funcția, dar am avut experiență în serviciul pentru clienți, care este strâns legat de funcție. Și vorbirea mai multor limbi este un profesionist definit dacă doriți un loc de muncă pe o navă de croazieră.

Există multe locuri de muncă disponibile la bord pentru care nu aveți nevoie de o diplomă, dar experiența în domeniu este întotdeauna bună. Alte poziții disponibile pentru care nu aveți nevoie de o diplomă sunt cluburile pentru copii, personalul sportiv, personalul de divertisment, chelneri, menaj și magazinele de la bord.

Am primit instruire pentru poziția mea la bord, precum și instruire în controlul mulțimii, lupta împotriva incendiilor și, desigur, cum să evacuați nava în caz de urgență. Odată la bord, puteți fi promovat în poziții de clasare superioare, dar acestea exclud locurile de muncă pentru care aveți nevoie de calificări. Oricât de greu am muncit, nu aș fi făcut -o niciodată la căpitan?

Cum pot oamenii să găsească locuri de muncă pentru nave de croazieră?

Prima dată când am aplicat internetul nu a fost ceea ce este acum și am scris scrisori de modă veche către fiecare linie de croazieră și le -am trimis prin poștă. Nu am reușit.

A doua oară în jurul am aplicat prin agenți de recrutare, ceea ce a dus la mai multe oferte de locuri de muncă.

Fiți foarte atenți să parcurgeți agenții de recrutare, deoarece mulți percep o taxă, ceea ce este greșit. Nu ar trebui să plătiți pentru a obține un loc de muncă. Agenții de recrutare sunt plătiți de liniile de croazieră, așa cum își câștigă banii.

Eu însumi am folosit Caribbean Cruise Careers, o companie cu sediul în Belgia. Există multe site -uri web cu informații și locuri de muncă acolo, dar nu sunt toate fiabile. Iată alte câteva site -uri pe care le puteți încerca:

Toate locurile de muncă de croazieră – locuri de muncă vacante de croazieră

Carnaval Entertainment – joburi de divertisment

Recrutare a coroanei – Partener de angajare pentru Royal Caribbean, Celebrity și Azamara (doar Marea Britanie)

Linia de croazieră Disney – la bordul joburilor cu linia de croazieră Disney

Job de navă de croazieră – nave de croazieră vacante

Puteți găsi o listă completă de agenți de recrutare de încredere și linii de croazieră pe blogul meu.

Aplicarea direct pe site -ul de croazieră este, de asemenea, o modalitate bună de a obține un loc de muncă la bordul unei nave de croazieră.

Cum este procesul de cerere?

Am aplicat online cu cariere de croazieră din Caraibe și am avut interviul meu în Amsterdam. Am avut și interviuri la Londra prin Cruise Carreras.

Veți avea un interviu rapid cu cineva direct de la linia de croazieră. Intervievează mulți alți solicitanți în ziua respectivă, deoarece fac mai multe zile de recrutare la fiecare 6 luni. Așadar, asigurați -vă că sunteți disponibil în ziua alocată, deoarece nu vor putea să o schimbe sau este posibil să fiți nevoit să așteptați încă 6 luni până când vor face o altă zi de recrutare.

Interviul în sine nu durează mult. Vă vor pune întrebări despre experiența dvs. și vă vor testa abilitatea lingvisticăs. Engleza dvs. trebuie să fie perfectă, iar alte limbi vor fi cu siguranță un profesionist, în special limbi europene.

După interviu, s -ar putea să dureze ceva timp înainte de a afla dacă ați primit slujba. După ce ați fost angajat, poate dura încă ceva timp înainte de a vă alătura navei, deoarece poziția trebuie să devină disponibilă.

Dar o viză de lucru?

Odată ce asigurați locul de muncă, există multe documente care trebuie făcute. Trebuie să solicitați o viză C1/D. Linia de croazieră vă va oferi documentele necesare pe care trebuie să le aplicați pentru viză.

Aveți nevoie de un pașaport valabil pentru cel puțin încă un an. Trebuie să aplicați pentru viză C1/D la ambasada sau consulatul SUA.

În funcție de locul în care veți face croazieră, este posibil să aveți nevoie de alte vize, cum ar fi o viză Schengen pentru Europa sau o viză australiană, dacă acolo veți croi. Trebuie să plătiți singur pentru toate vizele. De asemenea, va trebui să efectuați o verificare medicală completă, pentru care trebuie să vă plătiți singur. În funcție de locul în care locuiți, acest lucru poate costa până la 500 €.

Ce presupune lucrul la o navă de croazieră?

Nu există zile medii la bordul unei nave de croazieră. Zilnic aduce ceva nou și fiecare zi a croazierei este diferită. O zi de întoarcere este complet diferită de o zi în port sau o zi pe mare.

Într -o zi de port, majoritatea oaspeților părăsesc nava, dar toate facilitățile rămân deschise, așa că este posibil să fiți nevoit să lucrați. Dar este mai puțin de făcut. Zilele mării sunt ocupate, deoarece toți oaspeții sunt la bord. Majoritatea sarcinilor mele au constat în soluționarea facturilor, răspunsul la întrebări despre lucruri de făcut pe navă sau plângeri despre cabine, mâncare și divertisment.

Într -o zi de port sau mare, dacă am avut schimbarea timpurie, am început la 8:00 și am lucrat până la 16:00. Sau schimbarea târzie ar fi de la 16:00 până la miezul nopții.

Într -o zi de întoarcere, de obicei am început la 6:00 dimineața, pregătindu -mă pentru ca toți oaspeții să părăsească nava. Ei trebuie să -și stabilească facturile și să aibă o mulțime de întrebări cu privire la modul în care ajung la aeroport. Odată ce toată lumea este în afara navei, în jurul orei 11:00, sperăm să avem o mică pauză pentru prânz și apoi să începem să ne pregătim pentru următorii oaspeți să vină la bord.

Odată ce 4.500 de oaspeți noi vin la bord, au o mulțime de întrebări, bagajele lipsesc, cabinele nu sunt ceea ce așteptau, copiii se pierd, precum și soții. Acest lucru continuă noaptea târziu, după care am nevoie disperată de o băutură în barul echipajului! Sper că sunt în pat până la miezul nopții.

Alarma se stinge din nou devreme a doua zi dimineață, fie pentru o schimbare timpurie, fie pentru un timp oprit în port.
În medie, aș lucra aproximativ 10 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, timp de 7 luni. Și acestea sunt considerate ore mai bune la bordul unei nave de croazieră. Pe măsură ce toată lumea din jurul tău lucrează aceste ore, nu m -am gândit niciodată. Am fost o familie mare și am făcut ca fiecare croazieră să fie un succes ca echipă.

Ce plătește un lucrător al navei de croazieră?

Plata la bordul unei nave de croazieră nu este cea mai mare, pentru poziția mea am primit 1.800 de dolari pe lună. Dar acest lucru este fără taxe și nu am avut alte costuri. Fără chirie, fără facturi și călătorii gratuite. Este plătit bi-săptămânal pe un cont de bord. Aceasta este aproximativ medie pentru orice poziție legată de servicii la bordul unei nave de croazieră.

Cele mai mici poziții de plată sunt de -a lungul liniilor de curățare și întreținere, acest lucru exclude pozițiile de menaj, deoarece primesc sfaturi, care pot adăuga mult la sfârșitul fiecărei croaziere. Același lucru este valabil și pentru chelneri.

Pozițiile de plată mai mari sunt managementul și, desigur, căpitanul.

În timp ce acesta este unul dintre joburile noastre preferate pentru a câștiga bani pe drum, am acoperit multe alte modalități uimitoare de a face câțiva dolari în plus! Nu ratați aceste postări:

Câștigați bani de acasă cu aceste 11 huste laterale lucrative

Plătiți plătit pentru a scrie online astăzi

Cum să câștigi bani online: Ghidul definitiv

Sondaje online plătite care vă pot câștiga m

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Tadjikistan: Un magnific de topire de oameni
Next post Dând Lime degetul – Lime de citrică a lui Australia și omul din spatele ginului