Unde să stai în LA: The Mondrian Hotel, West Hollywood Review

Este adevărat: LAX este un rău necesar pentru explorarea Coastei de Vest a SUA. Este mare, inestetic și brutal. Pe de altă parte, Los Angeles în sine este un oraș distractiv, eclectic, zumzet – locul ideal pentru a -ți încărca bateriile și a trece peste acel jetlag. Întrebarea este: unde stai în LA?

În trecut, tocmai am aterizat în LAX, am sărit într -o închiriere și am condus cât mai departe de Los Angeles înainte ca ochii mei să cadă din cap cu oboseală. De data aceasta, însă, am ales să ne oprim în LA pentru noapte și să facem un pic de explorare.

S -a dovedit a fi cel mai bun lucru de făcut. Vreodată!

Am stat în Mondrian, care se află în West Hollywood. Mondrianul este un hotel destul de fantezist, deși exteriorul său este destul de neobișnuit. De fapt, am ratat intrarea pentru prima dată și a trebuit să facem un blockie pentru o a doua fisură la parcarea vehiculului!

De atunci, totuși, tensiunea de conducere în LA, ororile zborului de lungă durată-împreună cu orice altceva-a dispărut.

Valet ne -a luat mașina, Concierge ne -a luat pungile și recepția mi -a luat cardul de raport de credit. totul a fost perfect!

Personalul de la Mondrian este foarte prietenos și atât de dornic de mulțumit, este ca și cum ai avea cățeluși dornici în uniformă peste tot. Mai ales în comparație cu din umeri neplăcute ale personalului de servicii pentru clienți din Sydney, chiar și un zâmbet ne surprinde în aceste zile!

Când ne -am conectat, recepționerul s -a asigurat că suntem pe cea mai bună parte a hotelului – departe de partea Sunset Boulevard și nu peste piscină sau Sky Bar, ambele putând obține puțin zgomotos noaptea.

Camera în sine era uimitor de mișto. Departe de a fi o cutie rulată cu un pat, a fost clar din momentul în care am mers în acest design a fost ridicat în ceea ce privește importanța.

Imediat, ne -am confruntat cu o oglindă imensă în mijlocul camerei. Porterul nostru a explicat că oglinda s -a rotit și pe cealaltă parte, când ați lovit telecomanda, televizorul s -a arătat prin oglindă – da, prețul este cel mai bine a fost pornit!

Din acel moment, camera a devenit un loc de explorat. Micul birou s-a ascuns în spatele unui ecran, canapeaua acoperită cu pernă, tava oglindită de pe masă cu o mână de model pe ea; Baia dezvoltată bizar … Totul era puțin înfiorător; puțin diferit. Și ne -a plăcut foarte mult.

Ni s -a amintit de QT Gold Coast în care am stat recent în Australia – doar un milion de ori mai bun … nu, nu mai bine, nu este corect. Posibil mai bine efectuat ar fi mai aproape de marcă.

Oricum, am ales să profităm de patul de dimensiuni regeled și ne-am prăbușit pentru un pui de somn.

Ce decizie bună.

Ne -am trezit câteva ore mai târziu simțindu -ne minunat.

În loc să încercăm să rămânem treaz, am găsit îmbrățișarea epuizării tale, căzând într -un pat extrem de confortabil și a merge cu acest tip de flux a fost calea de urmat.

Ne -am îndreptat înapoi la parter pentru o privire mai bună în jur.

În foaierul principal și micul magazin, am fost, din nou, lovit de designul locului. Doar micile atingeri – scaunele funky într -un colț sau o masă neobișnuită în sala de mese – oferă locului pe care marginea elegantă lipsește din numeroase hoteluri comune.

Sala de mese (de exemplu, restaurantul herringbone) este la fel de uimitor de stilat ca peste tot în hotel. Noaptea, servește un meniu inventiv de fructe de mare sub o vedere remarcabilă a Skyline -ului LA. Pe zi, se atârnă pe brațul hotelului, arătând frumos!

Am explorat hotelul mai departe.

Peste jantele cocktail -urilor noastre și în siguranța barei cerului, ne -am uitat în jos pe punte și piscină.

Zona piscinei-precum și a fi prea descurajantă pentru două persoane proaspete și bine hrănite dintr-un sezon de iarnă din Sydney-este ca ceva dintr-o revistă.

Îndepărtat cu modele care se bazează pe soarele din California, puntea ridicată și puntea de soare ascunsă, dar încă completă pe spectacol, care înconjoară piscina arată sublim.

Deoarece hotelul este de la marginea unui deal, perspectivele asupra gardului piscinei sunt destul de drăguțe.

După cocktail -urile noastre, am ales să ne îndreptăm spre o plimbare – o acțiune care ne -a luat concierge complet prin surprindere. Nimeni nu merge nicăieri în LA.

Când s -a terminat cina (am avut un burger fantastic), am mers din nou acasă. Am pornit oglinda, am numit Room Service și am achiziționat un cocktail. Singura modalitate de a încheia o zi la Hollywood!

Mondrianul poate fi mult mai mult decât doriți să plătiți pentru un hotel – în special pentru prima noapte în țară. Cu toate acestea, nu subestimați valoarea din acea primă noapte.

Acei dolari în plus plătesc mult mai mult decât doar mobilierul funky. Calitatea serviciului este superbă, mâncarea și băutura de aici este excelentă, și multe mai importante, știți că patul va fi cel mai confortabil lucru în care ați dormit vreodată!

Singura noastră critică a fost a valetului. În timp ce mergeam spre sud spre San Diego, am înțeles că cineva a ales automobilul nostru va fi un loc foarte bun pentru a avea fum! Chiar a oprit. Este păcat că am aruncat o privire într -adevăr – nu aș fi înclinat!

Hotel Mondrian

8440 Sunset Boulevard
Los Angeles, CA 90069P: +1 (323) 650 8999

W: Morganshotelgroup.com – Mondrian LA

FB: @Mondrian

IG: @MondrianHotels

Ai stat oriunde în LA? Aveți sugestii despre ce să faceți și unde să mergeți în Los Angeles? Cum îți petreci prima zi din vacanță? Spune -ne în comentarii!

Imagini de doamna Romance.
Pentru mult mai multe locuri pentru a sta în LA și SUA, consultați sărbătorile creative pentru mult mai multă inspirație de călătorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O Odyssey Queensland
Next post Ella’s Deli & Ice Cream Parlor din Madison, Wisconsin