Zburând steagul pentru aromele NSW – Restaurantul Le Petit Flot, Sydney

cu atâta mâncare minunată, precum și vinul care vine din New South Wales, este o întrebare mai multe restaurante din Sydney, precum și baruri nu servesc produse regionale. Un bistrot francez chiar în inima orașului a preluat banner -ul, precum și campionarea aromelor NSW cu noul său meniu.

Ascunsă printre birouri, precum și străzile agitate ale CBD din Sydney, hotelul de depozitare Tank Stream, precum și discretul său Bistro Le Petit Flot – „The Bit Stream” în franceză – sunt deasupra unuia dintre cele mai considerabile puncte din oraș, poate Chiar și întreaga țară.

Sub hotel, lângă Piața Australiei, conduce programul care a fost singura sursă de apă dulce pentru Colonia 1788: The Storage Tank Stream.

Fără această aprovizionare cu apă potabilă, colonia nu ar fi supraviețuit niciodată.

De atunci, fluxul rezervorului de depozitare s -a uscat totuși, cu toate acestea, mai sus, în flotul Petit, vinul curge liber.

Și este vin cu proveniență.

Le Petit Flot – Aroma New South Wales

Nivelul 2, The Stora Tank Stream Hotel, 97 Pitt Street, Sydney

Până la scările curbe de la recepția hotelului de depozitare a rezervorului, precum și cu vedere la Piața Australiei, spațiul confortabil și elegant al lui Le Petit Flot nu se simte deloc un restaurant hotelier.

Pentru început, nu există niciun indiciu de sandvișuri de club, burgeri sau salate Waldorf nicăieri. În total, este extrem de francez – așa cum ar trebui să fie un bistrot. Deși bucătarul executiv Colin Yee și -a avut statul în câteva stiluri japoneze, precum și arome, care completează bine structura generală.

Imagine amabilitate a LPF

Începând cu vinul, acest restaurant Bit a creat un meniu cu o diferență, strălucind o lumină asupra localului, precum și oferind vizitatorilor, precum și rezidenților deopotrivă posibilitatea de a -și pune dinții în creare de la chiar aici, în New South Wales .

Să începem cu Semillon

Pentru a merge cu farfurii de alb, somon Saikou, precum și carpaccio de vită, am avut Sweetwater Semillon din Valea Hunterului. Este un vin fermentat sălbatic, cu note de citrice, erbacee, precum și o structură frumos echilibrată-epitomul dragului vânătorului.

Deși acest Semillon este împerecheat cu sânul de păsări confit al bucătăriei din sudul Highlands, ne -am bucurat de vasele pe care le -am ales.

Whitebait chiar aici este splendid crocant, precum și ușor, precum și complet condimentat. Somonul, care este bogat în acizi grași omega-3 dintr-un mediu sălbatic, constant, este bogat, cu o criză încântătoare de piele crisped. Fasolea pe care o include sunt îmbrăcate cu un iaurt ușor, precum și mai multe bălți de migdale prăjite.

Carpaccio este incredibil. A fost fixat manual până la un punct în care este aproape translucid, precum și servit cu capere crocante, arpagic, precum și un ulei delicat de măsline. Superb.

Apoi, shiraz

Există o poezie la opțiunea NSW Shiraz la Le Petit Flot. Dalwood Winery din Valea Hunterului este cel mai vechi brand de vin din Australia, precum și este, prin urmare, locul de naștere al vinului Hunter Valley.

Dalwood a conceput vinuri premium în Valea Hunterului de Jos în permanență din 1828, precum și Shiraz este o paradigmă fină a acestei vinuri de lungă durată. Culoarea sa profundă, bogată, aroma blândă, precum și taninurile echilibrate funcționează bine cu corpul mediu până la plin de vin, precum și cu un finisaj aproape savuros.

Friptura mea de 5+ de marmură Wagyu Rump (gătită rară) este sugestia de împerechere pentru Dalwood Shiraz. Este din Carrara, în nordul râurilor NSW, precum și se topește în gură ca și cum nu ar fi nici măcar acolo. Niciodată nu am gustat o friptură – în special în special – mai degrabă.

JU -ul de vin roșu, precum și muștarul întregului, friptura include o atingere auxiliară, oricât de generoasă.

Obrajii de vită înfiorători ai Christinei, cu un miso de vin roșu, precum și piureul de morcovi, sunt sublime. Licitație, bogată, densă, precum și ambalată cu o aromă somptuoasă, precum și, de asemenea, bine potrivită cu Shiraz.

Buddy-ul nostru Peter, pe jumătate de miel la grătar, care este de la Junee din Riverina, NSW, arată tandru, precum și complet gătit. Această masă este împerecheată cu un NSW Cabernet Sauvignon, cu toate acestea cred că Shiraz încă mai funcționează. Peter nu se plânge oricum!

De asemenea, obținem o parte de fasole proaspătă ecologică, precum și cea mai cremoasă, cea mai bogată piure-îmi pare rău, cartoful biciuit pe care îl veți gusta vreodată. Este o masă extravagantă cu vin excelent; O vitrină a ceea ce specifică acest lucru trebuie să ofere farfurii noastre, precum și ochelari.

Și cum este cabina Sauv?

Pentru a ieși la suprafață, avem un pahar final de vin: cabina de cabină care este împerecheată cu mielul lui Peter. Este de la Hungerford Hill Winery din Valea Hunterului, precum și este delicios.

Juicy, fără a fi dulce, tanic, fără a fi la fel de bine mestecat, precum și bogat, fără a fi suprasolicitat, acest vin încă un exemplu fantastic de New South Wales creează atât de mult subestimat.

Alte vinuri care merită menționate

Alături de cei trei pe care i -am încercat – Sweetwater Semillon, Dalwood Shiraz în timp ce noiLL ca Hungerford Hill Cabernet Sauvignon – Le Petit Flot oferă, de asemenea, încă câteva vinuri, precum și partenerii lor alimentari din New South Wales.

Pe listă se află un Dalwood Chardonnay, care este asociat cu burtă de porc opulentă de la Braemar în versanții din sudul NSW, precum și un shiraz de apă dulce pentru a merge cu friptura neagră a Angus Onglet a restaurantului.

Aceste două vinuri totalizează gustul experienței NSW la acest restaurant inteligent, care este perfect pentru o masă subtilă, fermecătoare, în inima orașului.

Am luat masa ca oaspeți ai Le Petit Flot, cu toate acestea, opiniile noastre, precum și cuvintele sunt ale noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post TNN: Sfaturi pentru a fi un aliat mult mai bun pentru oamenii negri atunci când călătoresc
Next post Lofos restaurant on Zakynthos Island, Greece