Sunteți #ReadyToski Aspen, precum și Snowmass?

imediat după ce ne -am căsătorit, hubby -ul meu, precum și m -am încântat într -un weekend fermecător în Aspen, Colorado. Am mers la toamnă, o perioadă în care îți poți pluti respirația în aerul de dimineață, precum și o criză cu grămezi de frunze care cad dintr -un baldachin auriu de standuri aparent nelimitate de copaci aspen.

Aspen este dur, precum și izolat, oricât de superb în aceeași măsură. Găsită la peste 200 de mile de Metro Denver, Aspen se află în inima gamei Sawatch, o întindere de 80 de mile din Munții Stâncoși care se mândresc cu opt dintre cele mai înalte vârfuri din stat. La fel ca și cum vă puteți imagina, este o destinație fantastică pentru o vacanță de schi de uz casnic.

Au trecut câțiva ani, precum și acum avem trei tineri care sunt atât vechi, cât și independenți suficient pentru a profita la maxim de o călătorie de schi. Sigur, ne-am confruntat în excursii de o zi la fel de mult ca pantele blânde ale Midwest-ului, cu toate acestea, o excursie rutieră de mai multe zile în satul de schi din munte este un teritoriu necunoscut.

Atunci când am primit șansa de a participa la campania #ReadyToski Blog Writer cu rețeaua de influencer Trekaroo, am acceptat cu bucurie șansa de a descoperi mult mai multe despre Aspen, precum și despre Snowmass Village (o locație pe care o iubim deja), precum și să ne dăm seama exact Cum ne putem scoate propria gospodărie într -o vacanță de schi.

În timp ce am descoperit soluție la numeroase preocupări preliminare pe www.aspensnowmass.com, am avut câteva preocupări pentru profesioniștii din stațiunea de schi.

Iată ce a trebuit să spună Katie ERTL, director general pentru instituții de schi și snowboard de la Aspen Snowmass:

Cred că am adus bunicii, precum și propria mea familie, plus poate fratele meu, precum și copiii ei. Ce face ca Aspen, precum și satul Snowmass să fie perfect pentru grupuri uriașe?

Avem direcție de clasă mondială atât pentru tineri, cât și pentru adulți. Introducerea tinerilor în lecții de grup le permite să descopere în siguranță, în timp ce satisfac alți tineri din stațiune, precum și să se distreze! Dacă adulții caută o experiență ghidată, puteți rezerva un personal pentru grup, precum și personalizați ziua sau pur și simplu încântați -vă în ziua împreună, în timp ce înțelegeți că tinerii tăi au o sferă fără tine!

Cu 91 de alergări, precum și 21 de ascensoare de scaune distribuite pe patru munți, unde este cea mai bună secțiune pentru a descoperi fără mulțimi de lângă tine?

Deoarece suntem o stațiune de destinație, suntem neîncrezători o mare parte a sezonului. Securitatea, precum și gestionarea vitezei sunt o cea mai mare preocupare chiar aici la Aspen Snowmass, așa că îi avem pe lucrători care urmăresc orice tip de domenii de îngrijorare. Oriunde te aventurezi, te vei încânta de pârtii neîngrijite. Dacă vă gândiți să vă onorați abilitățile, profesioniștii noștri experimentați înțeleg unde să vă duceți pentru a preveni mulțimile dacă vă aflați într -o lecție, precum și pot ajuta să produceți un mediu memorabil, precum și o descoperire concentrată.

Acestea fiind spuse, fiecare dintre munți are o „personalitate” care oferă o experiență diferită pentru schior/călăreț. De exemplu, pe lapte de unt, veți descoperi cel mai bun teren de descoperire din lume. La Highlands, schiorii profesioniști obțin emoția extremă a drumeției, precum și schiul bolului la Highlands.

Aspen, precum și satul de zăpadă, sunt denumite un mic oraș de munte înconjurat de pustie. Exact cât de probabil suntem să ne plimbăm fără să -l înțelegem?

Aspen, precum și satul de zăpadă sunt mici orașe de munte. Nu veți călători fără să -l înțelegeți, precum și preocuparea noastră principală este de a face oaspetele să se simtă ca un local. Așadar, dacă căutați informații despre locuri de luat masa sau plimbări bune, localnicii noștri sunt chiar aici pentru a vă ajuta!

Ne place conceptul de a participa la o cină pentru chuckwagon casnic. Exact cât de departe ar trebui să se deplaseze pentru a face o rezervare, precum și ne puteți oferi un pic mai multe informații despre acest program?

Răspuns de Tucker Burton Vest (Aspen Snowmass PR Director): În serile de miercuri, puteți încânta o cină cu trei feluri, cu trei feluri, cu trei feluri de gospodărie, la cabina Lynn Britt. Aceasta este o metodă fantastică pentru a vă încânta în timpul gospodăriei pe zăpadă, chiar dacă aveți non-skiers în grupul dvs.! Prezentați-vă la cabină, precum și încântare în Hot Cider, precum și o terminare caldă înainte de divertismentul online prietenos cu familia, precum și un cântec distractiv. Oaspeții vor satisface la Base Village la 16:45 pentru o călătorie de 15 minute de zăpadă în cabină, precum și pentru a se întoarce până la 19:30. În ceea ce privește o rezervare – cu atât mai devreme cu atât mai bine! Întotdeauna cred că este un concept minunat să faci toate rezervările înainte de a te prezenta, astfel încât să poți sta pe loc, precum și să te bucuri de vacanța ta în gospodărie.

Festivitățile de noapte ULLR de vineri-noapte arată ca și cum ar fi fost dezvoltate având în vedere memoria gospodăriei. Exact cum pot planifica gospodăriile să profite la maxim de această experiență?

Nopțile ULLR sunt un tratament autentic pentru familii. Ascensorul se deschide la 5:30 pentru încărcare, precum și vă sugerăm să luați cina acolo sus la Elk Camp Restaunullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Escapada familiei din Chicago Southland
Next post Vecinul nespus de la Milano – de ce ar trebui să -l vezi pe Bergamo