Un zbor, un mic dejun, precum și o convenație cu natură

, se simte ca vârste, de când doamna Romance, precum și am fost nord. Am lucrat că, într -adevăr, a trecut aproximativ 4, precum și jumătate de ani de când am fost amândoi chiar aici, în Europa.

Acest lucru marchează începutul unei călătorii legendare pe continentul pe care l -am așteptat cu nerăbdare de veacuri.

Și nu doar de când ne place să călătorim cu Europa, însă, de asemenea, din moment ce avem mult timp pentru a petrece cu amicii, precum și gospodăria, ne -am ratat atât de mult de când ne -am mutat în Australia.

Pentru următoarele 8 ediții IG, ne vom croniciza timpul chiar aici, în Anglia, precum și pe continent.

Sperăm să vă bucurați de ultima noastră ediție IG

Jim & Christina xx

Este ultima noastră noapte la Sydney, precum și cu toții. Este timpul să vă relaxați, să faceți bilanț, precum și să vă pregătiți pentru zborul lung.

Apa portului este atât de dificil de înțeles, care este reflectarea, precum și care este cerul. Să sperăm că călătoria este la fel de lină.

Nu este o metodă slabă pentru a ajunge la terminalul de zbor – călătoria noastră începe cu o croazieră puțin în portul Sydney!

Feribotul ne duce la Circular Quay unde urcăm într -un tren spre aeroport. Este cel mai probabil cel mai rapid, precum și potențialul cea mai eficientă metodă pentru a ajunge la aeroport.

Doamna Romance continuă să inspecteze că are orice are nevoie. Îl păstrez în continuare că nu a făcut -o. Nu sunt sigur că este atât de mult un impuls de încredere, cu toate acestea, să te aștepți să ai ce cerință pentru o călătorie de 2 luni distanță este doar să te stabilești pentru eșec.

Și -a luat pălăria pe care a cumpărat -o în Havana, are noua sa valiză de care pare extrem de fericită la fel de bine, precum și își ia și noua etichetă pentru bagaje pentru o rotire (mulțumesc poșetă), așa că este suficientă pentru a o distrage să o distragă Până să inspectăm cel puțin!

Și ne oprim! Cu cele mai mici lovituri cu bagajele de mână fiind la fel de grele (a trebuit să reambalat în valiza mea, despre care am crezut că este excesiv de greutate), suntem la bordul primului nostru zbor setat pentru Singapore.

Au trecut vârste de când am fost ultima dată în terminalul de zbor Changi, precum și suntem încântați să vedem exact cum s -au modificat lucrurile de -a lungul anilor.

În timp ce zburăm undeva peste ecuator, soarele apune peste cel mai superb cer. Este unul dintre motivele principale pentru care prefer scaunul ferestrei decât culoarul.

Și suntem în Anglia. pur si simplu. Este o sosire timpurie, însă mama mea, precum și tata sunt chiar aici să ne adune. Este fantastic să -i vezi – oameni minunați.

Cel mai bine, ne tratează cu un mic dejun tradițional englez la Jubileu.

Există multe gânduri despre ceea ce este un mic dejun englezesc complet. Am plecat cu câteva dintre aceste detalii aici. Vezi ce crezi.

Este ciudat cum, când ați fost într-un zbor de lungă durată, chiar prima zi pare să se întindă în eternitate. Găsești să te uiți înapoi chiar în acea primă zi, pe care ai apărut -o cu adevărat într -o cantitate de lucruri insondativă.

Am plecat la o plimbare în mediul rural Suffolk cu amicul nostru Clare (lângă mine), precum și mama mea, precum și tata – doamna Romance face fotografia. După cum puteți vedea, starea meteo din Anglia este absolut spectaculoasă.

Acesta este unul dintre lacurile de pescuit preferate ale tatălui meu. Totul este atât de incredibil de ecologic aici. La fel ca și lacul este atât de curat încât poți vedea peștele la suprafață, deoarece vin pentru mâncare.

Aș dori să vă spun unde este asta, cu toate acestea, tata m -ar ucide, apoi vă va urmări și voi. Sunt jurat să se secrete!

Suntem în superba oraș Bit din Sudbury, încercând să ne rezolvăm telefoanele. Sudbury, Suffolk este locul de naștere al eminentului pictor William Gainsborough, precum și al statuii sale se află în centrul orașului chiar în fața bisericii primare a orașului.

Sudbury este un oraș atât de superb – merită vizitat. Nu vă uitați chiar aici pentru asistență telefonică!

Am făcut astăzi excursia la Colchester, Essex. Colchester este cel mai vechi oraș înregistrat din Marea Britanie – chiar mai vechi decât Londra – precum și o mulțime pentru asta în mizele de istorie.

Acesta este Castelul Colchester – dezvoltat de normanți (nu romanii, cu care oamenii se confundă frecvent). Turul pe care îl puteți face chiar aici este minunat.

În ceea ce privește telefoanele, Colchester a ajutat cu adevărat. Căutăm SIM-uri preplătite, care vor funcționa în Marea Britanie, precum și Europa, precum și care au tone de date, astfel încât să nu vântăm WiFi tot timpul.

3 a rezolvat pentru a fi destul de grozav-20 de lire sterline pentru un card de 30 de zile care vă oferă-printre ofertele mari de apeluri telefonice, precum și texte-12 GB de date. Perfect.

Noul amic al doamnei Romance este Ruby, Clare prietenilor noștri, precum și terrierul irlandez al lui Dave. Este o iubită absolută. Nu este ilustrat (încă) este Flo, spaniel -ul lor, care este la fel de minunat!

Sper că Clare, precum și Dave, inspectează bagajele doamnei R când pleacă. Poate fi un câine ascuns acolo!

Astăzi mergem pe cei doi câini în jurul țării Essex. Am uitat exact cât de superb este aici. Acesta este un câmp din Highwoods în apropiere de Colchester. Buttercup -urile dinAceastă pajiște este doar uimitoare.

Lunca de mai sus duce cu acest pădure. A fi din nou în Anglia îmi amintește cu adevărat de toate lucrurile pe care le -am ratat când am transferat pentru prima dată în Australia.

Lucrul amuzant este de fiecare dată când oamenii mă întreabă dacă mi -e dor de ceva din Anglia, mă străduiesc întotdeauna să cred despre altceva decât de gospodărie, precum și de prieteni.

Plimbările în mediul rural, cum ar fi aceasta, sunt acum cu siguranță pe listă.

Există ceva ce îți lipsește din copilărie? Spune -ne în comentariile de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Vecinul nespus de la Milano – de ce ar trebui să -l vezi pe Bergamo
Next post Unde să stai în Mudgee: Mudgee Homestead Guesthouse