O călătorie pentru fete la Williamsburg, Virginia

Kate aventuroasă include legături de afiliere. Dacă faceți o achiziție cu aceste link -uri, voi face o compensație fără cheltuieli suplimentare pentru dvs. Mulțumiri!

Distribuie pe Twitter
Distribuiți pe Facebook
Partajează pe Pinterest
Partajează pe e -mail

Unul dintre cei mai importanți ai mei de călătorie peeves este că, din punct de vedere tehnic, a mers din punct de vedere tehnic, însă nu chiar. De exemplu, am fost de mai multe ori la Specificarea Virginia, deoarece eram adolescent, cu toate acestea, un singur oraș: Arlington, o suburbie adiacentă Washingtonului, DC, precum și folosită doar ca locație pentru a dormi. Așa că, în timp ce am fost din punct de vedere tehnic în Virginia, se simte că înșel. Practic este ca și cum ar fi un asterisc după vizitele mele.

Așadar, când am avut șansa să merg la Higher Williamsburg din sud -estul Virginia, am fost încântat să scap de acest asterisc, precum și să ofer Virginia interesul pe care îl merită. Deși este doar un colț puțin al specificației (deși Virginia este din punct de vedere tehnic o Commonwealth, la fel ca Kentucky, Pennsylvania, precum și casa mea specifică din Massachusetts), ajungând să văd trei orașe diferite să mă permit să experimentez mult mai mult decât am avut în Arlington.

Și mai bine: aceasta nu ar fi o călătorie solo, cu toate acestea, o călătorie a fetelor cu bunul meu prieten Oneika, călătorul.

Oneika, la fel de bine, am rămas în jurul lumii – în New York, Londra, Hong Kong, precum și Bangkok – cu toate acestea nu am mai călătorit niciodată împreună. (Sau, acum, când cred despre asta, am petrecut vreodată timp împreună oriunde nu a fost o megacitate!)

Și o călătorie excelentă pentru femei a fost – în totalitate cu activități tradiționale de călătorie pentru femei (tratamente spa! Brunch! Bârfele despre de fapt toată lumea pe care am întâlnit -o vreodată!), Precum și unele mai puțin tradiționale (făcând videoclipuri muzicale cântând împreună cu „poneiul” lui Ginuwine în noastră în noastră în noastră, în „Pony” din Ginuwine, în a noastră VW Beetle!).

De ce să mergi la Higher Williamsburg?

Spuneți „Williamsburg”, precum și cuvântul „colonial” este cel mai probabil ceea ce privește mintea. Colonial Williamsburg se cheltuie ca cel mai mare muzeu de istorie a vieții din lume, cu patruzeci de site -uri de vizitat, patru taverne istorice, precum și două muzee. Merită absolut vizitat.

Ceea ce mi -a plăcut mulți este că oamenii care lucrează la Colonial Williamsburg sunt atât de pasionați de ceea ce fac. Acesta depășește doar utilizarea hainelor din secolul al XVIII -lea, precum și inspecția biletelor dvs. pe metoda în – toate sunt bine versate în istorie, precum și cultura perioadei de timp, precum și veți vedea o serie dintre ele participate În activități comune ale vremii, de la broderie la fierărie. Cereți unui muncitor colonial Williamsburg o preocupare, precum și nu vă uimiți dacă ajungeți să discutați zece minute!

Tehnic, vizitatorii se pot plimba gratuit în Colonial Williamsburg, cu toate acestea, mergând la o serie de case, meserii, precum și alte site -uri au nevoie de un bilet. (Ne -am folosit biletele într -o zi ploioasă pe care am avut -o, ceea ce a fost înțelept în retrospectivă, în timp ce trebuie să verificăm exteriorul în zilele însorite.)

Locația mea preferată la care ne -am dus a fost casa George Wythe, cu camerele sale strălucitoare, precum și vibrante.

Adică, dacă poți face ca un spațiu de luat masa cu avocado verde-avocado, să faci în mod clar ceva corect.

Într -o noapte într -un Lark, Oneika, precum și am ajuns să merg la una dintre acele taverne istorice: Christiana Campbell, care, evident, a fost preferată de George Washington.

Ni s-a servit fructe de mare de către lumina lumânărilor, aveam șervețele conectate în jurul gâtului nostru, precum și au fost servite „pâine cu linguriță”-o subdonie, practic, ca budincă, servită dintr-o tigaie din fontă cu o lingură. S -ar putea să fi mâncat acea pâine cu lingură toată noaptea!

(Permiteți -mi să împărtășesc o poveste oarecum asociată: aveam 12 ani, precum și pe una dintre numeroasele excursii ale școlii mele la istoricul Salem, Massachusetts. Am fost într -o excursie cu autobuzul, precum și ghidul a spus: „George Washington a dormit aici. De asemenea, el a dormit peste tot, precum și de aceea este tatăl țării noastre. ”Am explodat. La o sarcină de autobuz a claselor a șaptea, aceasta a fost cea mai amuzantă glumă din lume, precum și una pe care am repetat -o ad infinitum pentru restul celor an.)

Un oraș excelent de colegiu

Williamsburg este House to the College of William, precum și Mary, al doilea cel mai vechi colegiu din Statele Unite (doar Harvard înainte de a -l anula), înființat în 1693. Școala William, precum și Mary este împinsă împotriva colonialului Williamsburg, deci se integrează bine cu orașul.

Îmi plac absolut orașele de colegiu, în special orașele pentru instituții de arte liberale mai mici precum William, precum și Mary. Au o energie excelentă, precum și o plăcere pentru ei. Există mari oferte de evenimente intelectuale. Dacă se va întâmpla un eveniment politic major, puteți paria că vor exista proteste. În plus, mâncați la prețuri accesibile.

Sunt sigur că nu m -am târât niciodată din pat înainte de ora 10:00 în anii mei de facultate, cu toate acestea, a existat un număr neașteptat de cursanți care studiau, precum și să beau cafea la Aromas Coffeehouse la 8:00 AM! (Toată lumea era în glugă, precum și pantaloni de yoga. Evident, moda colegiului arenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 30 de cocktail -uri în 30 de zile – Ziua 28: The Toblerone Cocktail
Next post Cer de iarnă, midii și un platou de perfecțiune