Boxul în Thailanda

crescând într -o mică suburbie din afara Bostonului, am simțit întotdeauna că am dus o viață adăpostită. Așa că mi -am dorit să folosesc prima mea călătorie în întreaga lume pentru … bine, petrecere. Aveam douăzeci și cinci de ani, precum și mă pregăteam să mă dezlănțuiesc. În mintea mea, despre asta era vorba despre rucsacul.

Mi -am dorit să afirm într -adevăr la toate.

Inclusiv să intri într -un sunet de box în Ko Phi Phi.

Înainte de călătorie, am folosit site -ul MySpace pentru a satisface în avans unii călători, deoarece, ca introvertit, eram extrem de îngrijorat că am …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Acest articol este doar pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine să obțină acces pentru a beneficia postările de pe blog. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici de evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai ieftine, cu toate acestea ne ajutați să producem materialul aprofundat de călătorie pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să obțineți acces la acest articol (precum și alte 100 de alte articole pentru membri), precum și toate celelalte avantaje fantastice, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să vă scoateți mai mult din călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Laguna către NAIA / NAIA către Laguna: Rutina de autobuz P2P (UBE Express)
Next post GCASH to CONVERGE: how to Pay Converge and other Internet & cable bills