5 moduri de a experimenta aventură și emoție în Toscana

Uimitorul regiune italiană din Toscana a fost mult timp un magnet pentru vizitatorii internaționali. Potrivit lui Statista, 5,9 milioane de turiști au verificat Florence singur în 2016, cu milioane de oameni mai mulți verificând zona înconjurătoare. Peisajul toscan senzațional are un apel seducător care este propriu; De la cupola populară a Catedralei din Florența până la podgoriile care acoperă dealurile regiunii.

Vizitarea Toscanei nu trebuie să fie doar despre peisaj sau cu bucătăria toscană atrăgătoare. Pentru orice persoană care dorește să experimenteze aventura, Toscana este cel mai bun loc de vizitat. Multe excursii din Italia îmbrățișează emoția regiunii, pe uscat și în apă. Consultați excursiile globus din unele opțiuni excepționale în jurul Florenței și restul Italiei.

Frumusețe și emoții pe bicicletă

Toscana este renumită ca destinație pentru pasionații de ciclism. Motocicliștii experimentați pot face plăcere în testul de a urca pe multe dealuri din regiune. Există, de asemenea, șansa de a admira profesioniștii în acțiune, pe scena Chianti din Giro d’Italia. Ciclismul este o modalitate optimă de a călători în mijlocul minunatului splendoare verde a Toscanei, în timp ce se oprește pentru a verifica castelele și podgoriile pe parcurs.

Oricine nu este la fel de experimentat cu puterea pedalei nu trebuie să rateze. Sentiero della Bonifica este o cale de ciclu care se desfășoară de -a lungul graniței dintre Toscana și Umbria. Calea are o lungime de 38 de mile și există doar câteva unități de mâncare și băuturi pe parcurs, precum și unele opriri de apă.

Dar, puteți ieși din traseu la oricare dintre stațiile de tren semnalizate. Este un mediu relativ plat, iar atmosfera este pașnică. Traseul este o alegere bună pentru orice persoană care dorește aventură fără prea mult exercițiu intens.

Experimentați canionul

Canyoning -ul este una dintre cele mai aventuroase experiențe posibile. Este un test sever de fitness fizic și rezistență. Este, de asemenea, un mod excepțional de a experimenta apelul canioanelor din Toscana, crescând și rata pulsului. La urma urmei, canionul implică utilizarea multor metode diferite pentru a naviga un canion, inclusiv înotul, abseilarea, alpinismul și drumeția. Există mai multe oportunități diferite de canionare în Toscana, astfel încât nu există lipsuri de opțiuni.

Mergeți într -un tur de vin alb

Dacă sunteți în Toscana, atunci există șanse foarte bune să vă placă vinul alb și brânza. Nu există nicio îndoială că o excursie cu vin alb este ceva ce nu ar trebui să ratezi în timp ce te afli în această regiune de la mediul rural italian.

Există o mulțime de excursii disponibile, care variază de la excursii de jumătate de zi în podgorii, până la excursii de mai multe zile. Dacă puteți gestiona să beți vin alb din noaptea de dimineață, zi de zi, atunci acesta din urmă se poate potrivi.

Dacă nu doriți să petreceți o zi întreagă departe de Florența sau nu aveți timp pentru un tur lung, luați în considerare unul dintre excursiile de vin alb de mers pe jos. Pur și simplu plimbați -vă în jurul orașului Florența la toate cele mai bune baruri de vin alb cu un ghid experimentat. Pentru a afla multe mai multe despre aceste tururi, consultați această postare.

În caz contrar, luați în considerare o excursie de jumătate de zi (5 ore), care va lua o mulțime de cele mai bune vinării din regiune, precum și unele împerecheri bune de mâncare și vinuri albe. Caprele au făcut o excursie de vin alb foarte uimitoare în regiune și vă puteți bucura de videoclip aici.

Plătiți un cec la Canyon Park

Oricine are capul pentru înălțimi trebuie să se bucure de provocarea Canyon Park. Este un parc special de aventură situat în Valea Upper Lima. Ideea este de a naviga o serie de poduri cu fir înalt și linii cu fermoar care urmează un traseu pe un canion excelent. Activitatea este perfect sigură, deoarece hamurile sunt purtate în orice moment. Dar este încă un mod emoționant de a petrece timp în Toscana. Există, de asemenea, oportunitatea de a înota în apa albastră limpede sau de a da înapoi pe plajă, după aventură.

Scufundați parcul național arhipelag toscan

Parcul național arhipelag toscan este o aventură epică la propriu. Acoperă șapte insule diferite, inclusiv Elba, care este cea mai mare. După ce ați experimentat apelul parcului pe jos, puteți să vă scufundați în apele albastre de cristal și să aruncați o privire la coral sau să veniți față în față cu o anghilă Moray. Petrecerea timpului în mijlocul multitudinii de pește colorat este o aventură pe care pasionații de scufundări nu o vor dori să rateze.

De la apusurile sale minunate până la mâncarea sa grozavă de degustare, Toscana este deasupra listei de check out pentru mulți oameni. Acum, puteți vedea că există și șansa de a obține Pulse Racing, pe oricare dintre aventurile care vor fi avut, în această regiune ispititoare a Italiei.

Toscana așteaptă …

Deși Toscana a fost mult timp una dintre cele mai verificate regiuniÎn Italia, este încă posibil să te îndepărtezi de mulțimile din această zonă binecuvântată, binecuvântată, binecuvântată. Cel mai bine este să vă bazați în uimitorul UNESCO cu oferit orașului Florența, să explorați orașul vechi și apoi să vă îndreptați în excursii de o zi pentru a experimenta aventurile de pe ușa toscană.

Cu atât de multe de explorat, cel mai bine este să planificați o săptămână sau două în regiunea Toscana. Cu toate acestea, vă planificați călătoria pe această felie uimitoare din mediul rural din Italia, veți avea o călătorie grozavă. Toscana te așteaptă.

Care este partea ta iubită din Toscana? Distribuie cu noi în comentariile de mai jos.

Disclaimer: Caprele pe drum sunt un asociat Amazon și, de asemenea, un afiliat pentru alți retaileri. Acest lucru indică că câștigăm comisioane dacă faceți clic pe linkuri de pe blogul nostru și cumpărați de la acești comercianți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Biserica Baclayon, Bohol: Înainte de cutremur
Next post Faceți cunoștință cu Standy – Asistentul nostru personal în China