Știi cu adevărat ce înseamnă relaxare? Day Spa Anise la Spicers Tamarind Retreat

în cadrul urechii Cascades of Gardners se încadrează în afara orașului Hinterland din Maleny, Day Spa Anise Day Day Spa aduce un alt nivel de liniște în această frumoasă parte a coastei Sunshine.

Maleny este popular pentru peisajul său verde și simțul profund al păcii. Nu mai vorbim de ofertele sale alimentare.

Dar la est de oraș, ascuns în verdeața tropicală în fruntea văii către Obi Obi Creek, este un spa de zi de zi care mărește tot ceea ce Maleny are de oferit, servit cu o placă mare de lux.

Vedeți videoclipul nostru despre anasonul spa aici:

Spa Anise at Spicers Tamarind Retreat

Etosul anasonului spa de zi, spa -ul de zi legat de o mulțime de spicers retrageri în jurul Australiei, este sentimentul de a aduce exteriorul.

Dar anasonul spa de la Tamarind Retreat atinge acest lucru genial.

Ascunsă la capătul unei mici căi șerpuitoare, flancate de plante tropicale, intrarea în anasonul spa de zi te întâmpină și te conduce în zona de recepție și lounge.

În timp ce completați formularul de inducție și alegeți tratamentele, puteți să vă întoarceți pe recliner sau să vă bucurați de priveliște de pe punte.

Puntea, un alt exemplu despre modul în care liniile dintre interiorul și din afara acestei spa -uri sunt atât de estompate, se uită peste o peluză, apoi până la pădurea tropicală. Dincolo de copaci, sunetele de alungare ale lui Gardner cade în mijlocul păsărilor și a muzicii înclinate au stabilit tonul.

Experiența de tratament a cuplurilor noastre de semnătură

Tratamentul nostru de pace organic-un extraordinar de două două ore și jumătate de răsfăț-a rămas cu 30 de minute într-un spa privat de hidroterapie.

După ce ne-am schimbat în îmbrăcămintea noastră de baie, avem o reintrare gratuită a propriilor noastre jacuzzi de 2x4m umplute cu apă de izvor bogată în magneziu, cel mai bine pentru revitalizarea mușchilor uzate*. Ca și puntea, Spa -ul Zilei Hidroterapiei privește pe gazon și pădure tropicală și, deoarece nu există perete sau fereastră, puteți auzi clar căderile în timp ce plutești.

Există, de asemenea, o saună exclusiv pentru utilizarea noastră și un duș de ploaie pentru a ne clăti la sfârșitul înmuierii noastre de jumătate de oră.

În continuare, ne schimbăm în nedreptele noastre amuzante, rochiile și papucii, pregătiți pentru sfârșitul serviciului.

Terapeuții noștri, Olivia și Kay, ne conduc până la sala de spa Day Day, unde ne bucurăm într -un ritual aromatic de picior în bazinele de marmură, apoi este în sala de tratament, unde găsim două mese de masaj, o piatră masivă de piatră baie și un duș cu cameră umedă într-o parte.

Începând cu un polonez de cremă de fasole de vanilie cu corp complet, care se exfoliază ușor și netezi. Odată lustruit, am fost acoperiți într -o mască de nămol de miere organică și unt de cacao, care calmează, hidratează și ne relaxează pielea și înfășurată într -un cocon de lux de prosoape calde.

Ne clătească în camera de duș și ne schimbăm în neuturi amuzante curate (că Masque devine peste tot!), Și din nou pe paturile noastre de masaj pe care maseusurile noastre le pot ridica, cobora și se transforma într -o poziție de recliner la atingerea unui buton.

Și apoi începe masajul complet al corpului.

Folosind o cremă de masaj de la Waterlily, o frumoasă produse cosmetice australiene care hidratează în același timp cu funcționarea ca ulei de masaj, Olivia și Kay lucrează fiecare atom de anxietate din corpurile noastre, lăsându -ne să simțim că plutească.

Pentru a termina tratamentul, avem un facial ultra-umezitor folosind mult mai multe produse apă și apoi am fost readuse în lumea reală cu un scurt exercițiu de meditație și mindfulness.

Un ultim tratament de la anasonul spa de zi

După ce ne -am îmbrăcat, ne lăsăm drumul înapoi în salon, unde găsim un tratament special care ne așteaptă.

Pe punte nu se află doar un pahar de spumant, ci și o brânză încântătoare și platou de charcuterie ** pentru noi să ne gândim în timp ce ne bucurăm în priveliștea pădurii și a sunetelor căderilor.

Până în acest moment, este după -amiaza devreme, dar prânzul ușor se simte ca un banchet eteric. Am fost atât de dărâmați și rehidratați, iar pielea noastră atât de hidratată, este ca și cum fiecare problemă din lume ar fi dispărut.

După un timp – habar nu am cât timp suntem pe punte, nu numai că am pierdut evidența timpului, ci și nu ne mai pasă – ne întoarcem la recepție, vorbim cu Lisa, managerul anasonului Day Spa , obțineți ceva hidratant în apă și îndreptați -vă înapoi la proprietatea noastră de închiriere de alături.

La fel de bine rămânem la Spicers Tamarind Retreat. Nu cred că am putea păși mult în plus decât atât!

Consultați recenzia și viziunea noastră din timpul nostru la Spicers Tamarind Retreat aici.

*Spa -ul Zilei Hidroterapiei este un plus opțional și este gratuit atunci când primiți o mulțime de pachete. În caz contrar, puteți rezerva o sesiune de 30 de minute separat.

** Puteți rezerva bordul de brânză și charcuterie la spa -ul zilei, contra cost.

Ne -am răsfățat de Lisa, Olivia și Kay ca invitați media ai Spicers Day Spa Anise Tamarind și vizităm Sunshine Coast, dar opiniile noastre rămân proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 6 Activități prietenoase pentru familie în New York
Next post Geocaching în Florida