Catedrala Lipa: Catedrala metropolitană din San Sebastian

a trebuit să -mi împing maxilarul inferior cu mâna mea. Nu am recunoscut că toată perioada în care mă uitam în sus, admirând imensul cupolă circulară pictată complex, încununând Catedrala Lipa, că gura mea fusese larg deschisă. Călătorul rău a fost unul dintre singurii oameni din interior. Era răcoros, precum și întunecat în interiorul catedralei, ca în majoritatea bisericilor uriașe, precum și magnificul cupola părea a fi cea mai bine luminată parte a clădirii. De fapt, cupola în sine a luminat locul, deoarece cea mai mare parte a luminii din interior a venit cu micile sale ferestre, adăugând Marvel la designul său deja mare.

Dar, după cum spune o singură afirmație, această cupolă este doar vârful aisbergului.

Ce este acoperit în acest ghid?

Istoria Catedralei Lipa
Arhitectură, precum și design
Paseo de San Sebastian
Hoteluri de top, precum și stațiuni din Batangassearch pentru mai multe hoteluri!

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️ Postări legate de:

Istoria Catedralei Lipa

Catedrala metropolitană din San Sebastian din Lipa, mai des înțeleasă ca Catedrala San Sebastian sau mai mult Catedrala Lipa, are o istorie lungă de construcție, distrugere, precum și restaurare.

Catedrala Metropolitană din San Sebastian, sau doar Catedrala Lipa
Superba cupolă a Catedralei Lipa
Potrivit Consiliului Turismului Lipa City, istoria catedralei poate fi urmărită până la 30 aprilie 1605, când a fost administrată de augustinieni sub titlul „Conventul din San Sebastian în Comintang”. Clădirea originală era confecționată doar din materiale ușoare.

Dar clădirea catedralei pe care o vedem astăzi a început în 1779. De atunci, a suferit o serie de renovări, precum și o serie de aspecte au fost adăugate până la finalizarea acesteia din 1865 până în 1894, sub administrarea Fray Benito Varas. În secolul al XIX -lea, încă în conformitate cu Consiliul Turismului Lipa City, orașele Lipa, Taal, Batangas, Tanauan, precum și Bauan au concurat să fie selectate ca sediul noii eparhii din sudul Regiunii Tagalog. Acest lucru a influențat oamenii acestor orașe să se dezvolte enorme, precum și biserici extravagante. Cu toate acestea, în 10 aprilie 1910, LIPA a fost selectată ca SEE (sediul oficial al episcopului), precum și noua eparhie a fost fondată. Aceștia afirmă că climatul minunat al LIPA a avut un impact imens asupra deciziei din partea celor mai mulți. Rev. Joseph Petrelli, primul episcop al eparhiei. De atunci, Catedrala a fost înțeleasă ca Catedrala Eparhiei din Lipa. Astăzi, Lipa este acum arhiepiscopie, care acoperă multe dintre biserici, precum și parohii din municipalitățile vecine, precum și orașe.

Lipa City a fost unul dintre cele mai puternic distruse orașe din regiune după al doilea război mondial. Împreună cu multe dintre casele ancestrale ale Lipa care au fost distruse, Catedrala a experimentat, de asemenea, din atrocitățile războiului. MSGR. Cu toate acestea, Alejandro Olalia a condus la restaurarea acestei biserici extrem de speciale în anii ’50. Multe aspecte au fost adăugate, precum și readuse cu anii.

Dar istoria sa nu este singurul lucru interesant despre catedrală.

Arhitectură, precum și design

Catedrala Lipa a fost construită în tradiția romanică. Are cupole circulare uriașe, pereți uriași, precum și coloane, balcoane, precum și arcade. A strecura cu mândrie în fața bisericii este un clopotniță, care, la fel ca cupola, este înfrumusețată cu modele.

Sala primară este înconjurată de o serie de arcade. Vârfurile aranjate cu grijă tip o mare de model liniar din lemn care se află sub candelabre, luminând biserica. Culoarul care împarte vârfurile duce la altarul, scăldându -se în lumina reflectoarelor oferite de clearele cupolei de mai sus. Plafonul – inclusiv pendventives, precum și intrados – este pictat cu imagini cu sfinți.

Într -un colț al sălii primare se află un tabel care înfățișează misterul paschal. În colțul opus se află o scară șerpuită care leagă parterul de balcon, unde rămâne corul.

Altarul primar
Un organ la transept
Paseo de San Sebastian

De asemenea, există o serie de aspecte remarcabile în exterior. Ieșiți cu ușile din dreapta, precum și veți descoperi un pasaj asemănător grădinii numit Paseo de San Sebastian. Paseo separă catedrala de birourile de administrare. La capătul îndepărtat se află o figură a Fecioarei Maria, înconjurată de plante ornamentale. While we were there we might not assist however stay under the shade of the surrounding buildings as well as admire the great design of the church, particularly its dome that looked magnificent against the rolling clouds in the background.

The dome of Lipa Cathedral seen from the paseo.
Another space inside the church
Pews as well as chandeliers
Even its primary entrance door [is deserving of] a mention. Sixteen carved pictures depicting the history of salvation as much as the fantastic Jubilee of 2000 greet devotees as well as tourists. The door is stated to have been installed much more recently.

TCatedrala San Sebastian este cu adevărat una dintre cele mai importante biserici din Batangas, precum și o călătorie la Lipa nu ar fi totală fără să mergem la această biserică. Nu oferă doar un centru spiritual, precum și un adăpost pentru Lipteños, ci oferă, de asemenea, o privire asupra istoriei celui mai vechi oraș din Batangas.

Hoteluri de top, precum și stațiuni din Batangas

Conform scorurilor de evaluare AGODA.

Oyo 120 Balai Sofia. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

Acuaverde Beach Resort & Hotel Inc. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

Virgin Beach Resort. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

NDN Grand Hotel. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

Palm Beach Resort. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

Cintai – Hotelul Coritos Garden. Inspectați tarifele și disponibilitatea! ✅

Căutați mai multe hoteluri!

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

12 zone turistice Batangas la care puteți merge rapid din Manila

Muzeul Miguel Malvar, Batangas: de bătălii, precum și predarea

Apolinario Mabini Altar: un spirit nedrept în Tanauan, Batangas

Taal Basilica, Batangas: Cea mai mare biserică catolică din Asia

Catedrala San Sebastian din afara porților: Bacolod City, Filipine

Bulalo: Supa de semnătură din Batangas, Filipine

MT. Biserica Carmel, precum și dușul crescut de petal în Lipa City, Batangas

Biserica Laoang, precum și cetatea Almuraya: Northern Samar, Filipine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Faceți cunoștință cu Standy – Asistentul nostru personal în China
Next post 5 cost effective countries worth moving To