Cer de iarnă, midii și un platou de perfecțiune

Deși acum este august și ajunge la sfârșitul iernii australiene, cerul din jurul Sydney spun o altă poveste.

Temperaturile din toată țara au scăzut cu adevărat din nou, cu iarna, oferindu -i o ultimă mers – sperăm că ultima – până la primăvară. Doamna Romance și cu mine am crezut că am reușit să evităm iarna aici cu călătoria noastră lungă în Europa, dar aparent nu.

Totuși, vremea rece ne -a oferit motive întemeiate să ne bucurăm de niște mâncăruri delicioase de confort și să ne blocăm într -o sticlă de roșu sau două. De fapt, avem o postare despre roșii de iarnă care merită să bei aici.

Ediția IG din această săptămână este plină de mâncare. Suntem cu prietenii noștri într -un loc local mexican, gătim niște midii delicioase, iar doamna Romance pune un platou incredibil de brânză împreună cu un nou ingredient preferat!

Cu siguranță este încă iarna aici, la Sydney. Dar cel puțin este suficient de cald pentru a fi afară în timpul zilei. Am luat o pauză de la serviciu la pop la localul nostru. Cerul este atât de drăguț prin copacii din micuța grădină de bere aici, în Balmain.

Grădina din spatele hotelului East Village din Balmain este un loc minunat pentru a vă relaxa și a vă bucura de o bere. Acești tipi au întotdeauna beri interesante și la robinet. Doamna Romance a plecat pentru o schooner a berii de ghimbir Brookvale Union. Trebuie să consultați pagina de destinație a acestei fabrici de bere – este hilar!

În ceea ce mă privește, am plecat pentru un pahar de fermecător de la Wayward Brewery, India Red Ale. Este o altă bere locală (de la Camperdown, NSW) și este un tâlhar. Ruby Roșu, plin de hopinism proaspăt și malțuri echilibrate. Cu siguranță unul pe care îl voi căuta din nou.

Astăzi, doamna Romance și cu mine suntem afară și, în ciuda zilei răcoroase. Am decis să mergem pe piețele de pește din Sydney pentru a obține ceva pentru cină. Plimbarea de -a lungul podului Anzac este întotdeauna o plăcere … mai ales dacă o prelungiți pentru momentul în care sunt cât mai puțini bicicliști. Calea nu este suficient de largă pentru toată lumea.

Trebuie să ai chef de piețele de pește – este întotdeauna destul de ocupat acolo, dar produsele pe care le poți obține aici sunt excelente. Am ridicat câteva pungi de midii pentru cină și niște pâine delicioasă de la brutărie, care este și aici.

Midiile sunt vii și păstrate în apa de mare înainte de a fi sigilate în vid. După ce sunt refrigerați, midii intră în modul de hibernare și dorm. Ele durează aproximativ o săptămână la frigider, dar sunt atât de proaspete când le gătești.

Înapoi la bază, am gătit un staniu de roșii, un borcan de tomate Passata cu o ceapă, usturoi, ierburi și ardei iute atât timp cât putem. Apoi, într -un vas mare, încălziți midii până când încep să se deschidă. Nu aveți nevoie de apă – pe măsură ce midii gătesc și se deschid, eliberează o mulțime de bulion pe care nu doriți în sos.

Puteți adăuga puțin din bulion la sos pentru o aromă suplimentară, dar sunt doar midii pe care le doriți cu adevărat.

Pâinea pe care am cumpărat -o – Fetta și Olive – merge perfect cu midii și sosul de roșii picante. O masă atât de grozavă pentru o noapte rece.

În această seară, îl explorăm puțin pe Balmain. Cerul este din nou atât de frumos, iar clădirile vechi din jurul suburbiei, precum Biserica St Andrew, fac un orizont de excepție.

Suntem cu prietenii noștri minunați Stevie și Mel, și Paul și Ewelina în această seară. Stevie (în stânga) este părul de păr Romance de faima lui Stevie English Hair și a început să producă aceste pălării foarte frumoase cu sigla sa de salon pe ele. Sunt destul de fericit cu ai mei.

În dreapta este Paul, care are una dintre cele mai inteligente afaceri. El conduce saloane durabile și se referă – o companie care recicla totul de la folie și tuburi de culoare pentru a tăia părul în saloane pentru a -l transforma în produse utile. Este o gândire strălucitoare și atât de înainte. Îi iubim pe acești tipi.

Suntem în Coogee pentru cină cu acești oameni minunați – la Cantina Poco la fața locului. Burrito, nachos și fajitas sunt aici. Este doar un mic loc local, dar merită să încercați dacă sunteți în Tex Mex.

În această după -amiază este încă destul de proaspătă, dar ne place și ceva cu bule. Ce mai bine decât o sticlă de roșu spumant?! Am avut această sticlă de Schild Estate Sparkling Shiraz în frigiderul nostru de puțin timp acum, iar astăzi se simte ca cel mai bun moment pentru a -l deschide.

Schild Estate face întotdeauna un vin excelent oricum – de fapt, dacă sunteți vreodată într -o soluție despre ce să apucați la magazinul de sticle, Schild este despre cel mai sigur pariu pentru care puteți merge. Este o vină frumoasă de familie, cu 3 generații în spatele vinului său, iar Shiraz spumant este o expresie atât de grozavă a acestui lucru.

Nu cred că îmi pot imagina o modalitate mai bună de a se încheia o săptămână decât cu una dintre platourile minunate ale doamnei Romance. Și așa încep ei. Continuați derularea pentru a vedea produsul finit – și dacă doriți să citiți despre cele mai bune sfaturi despre cum să vă construiți platoul, consultați instrucțiunile doamnei Romance aici.

Și iată! Platterul voluminos, somptuos, abundent, cu care avem parte din rota noastră Anton pentru a ne ajuta.

Totuși, acest platou este puțin diferit – am făcut un pate la Go Cu brânza, carnea și pâinea. Acest pate este absolut delicios și atât de ușor de făcut. Sincer, nu știam cum se va dovedi – mai ales că este vegetarian – dar un port excelent din moșia lui Cockburn și un bogat Stilton devine cel mai bun pate.

Iată rețeta noastră completă pentru portul meu și Stilton Pâté – cred că acesta ar fi un cadou minunat pentru ziua tatălui care va veni și el!

În fiecare săptămână ne întoarcem în timp peste unele dintre destinațiile noastre de călătorie preferate, folosind fotografii niciodată văzute de călătoriile noastre. Iată unde ne -am uitat înapoi în această săptămână.

Când eram Bruxelles recent – în afară de toate ciocolata și vafele, cu siguranță ne -am bucurat de o bere grozavă. Am găsit chiar și un bar pe acoperiș lângă locul în care stăteam. Play Label este o etichetă de muzică care are, de asemenea, zece alei de bowling cu pini și acest bar pe acoperiș!

Priveliștea din această parte a orașului de la Play Label este atât de drăguță. Nu există multe baruri pe acoperiș la Bruxelles, așa că este minunat că acesta are ceva de genul acestei străzi.

Îmi place această lovitură, doamna Romance a luat acest bucătar aici la Bruxelles. Face doar o pauză între servicii – și are o față atât de grozavă. El arată de fapt fericit – și nu doar pentru că este într -o pauză!

O altă dintre fotografiile mele preferate din călătoria noastră în Belgia. Exploram Bruxelles-ul când am dat peste acești dansatori japonezi care își practică mișcările în fața acestei statui a Cruciadei Cavalerul Godefroid de Bouillon!

Sunt restante – consultați contul de Instagram al unuia dintre ei: @qream_mako

Acesta este locul Royale chiar în spatele statuii lui Godefroid de Bouillon. Este o clădire frumoasă, cu atâta istorie. Se spune că priveliștea de la vârf este remarcabilă – puteți vedea până la Orașul Vechi de aici.

Dacă aceasta nu este o scenă clasică din strada belgiană, nu știu ce este! Nu știam cu adevărat la ce să ne așteptăm de la Bruxelles, dar suntem atât de mulțumiți că am reușit să ajungem aici. Nu putem aștepta până ne -am întors în Europa, astfel încât să putem explora mai multe din această țară mult subestimată.

Sperăm că v -ați bucurat de ediția IG din această săptămână. Vom discuta din nou în curând!

Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O călătorie pentru fete la Williamsburg, Virginia
Next post Conducerea în jurul Toyota Highlander 2017 față de 2017 Toyota Rav4 Hybrid