Explorarea lacului Geneva, Wisconsin

cuibărit pe țărmurile de nord -est ale lacului Geneva din sud -estul Wisconsin, Lacul Geneva a fost o comunitate de stațiune, având în vedere că imediat după războiul civil. De obicei descrisă drept „Newport” din Midwest, Lacul Geneva este o destinație de vacanță suficient de apropiată pentru cei care se îndoiesc că microbuzul lor ar supraviețui de fapt cu mașina către Noua Anglie.

Lacul Geneva Waterfront

Familia noastră a sunat recent în primul weekend cald de vară, cu o excursie la Lacul Geneva. Chiar dacă temperaturile aerului erau în anii 90, Mama Natură își crea aerul condiționat, suflând o adiere blândă pe corpul lung de 45 de mile de apă de 55 de grade.

Aventura noastră de weekend a început cu o excursie a Observatorului Yerkes, locul de naștere al astrofizicii moderne. Operat de Universitatea din Chicago în orașul Williams Bay din apropiere, Observatorul este casa unui telescop de refractare de 102 cm (40 inch). Albert Einstein a făcut chiar un check out în acea zi (poate el a fost cel care a plasat inițial o replică Spiderman la vârful cupolei).

Observatorul Yerkes

Unde să stai

Găsiți cazare pentru familie, lângă Lacul Geneva, Wisconsin, de la hoteluri standard până la închirieri private de vacanță prin Stay22.com:

Am părăsit Observatorul Yerkes cu cinci stomac colectiv. Mulțumesc bunătate pentru restaurantul Popeye de pe Lacul Geneva, cu adevărat ideal de -a lungul malului de apă. Cu alegeri precum Alaskan Red King Crab Legs, Prime Rib și BBQ Ribs, împreună cu tarifele pentru copii standard, am cumpărat trei mese porționate generos din meniul „Little Sailors”. În timp ce mâncam, ochii noștri erau la fel de ocupați ca gurile noastre, cum am luat în decorațiunile eclectice și am spionat într -o familie care sărbătorește o zi de naștere. Popeye este cunoscută și pentru favoritele Spitfire, cum ar fi puiul afumat și puiul de rotiserie prăjit cu flacără.

Restaurantul lui Popeye

La jumătatea după-amiezii ne-am urcat pe Marele Belle din Geneva tocmai la timp pentru Cruise Social Ice Cream (complimente ale liniei de croazieră a lacului Geneva). Bucurându-ne de înghețată de vanilie completată cu frișcă, arahide, căpșuni, caramel și prăjituri, am privit ambele părți ale Grand Belle, în timp ce căpitanul nostru experimentat a împărtășit o oră de istorie regională, subliniind casele arhitecturale semnificative. Am explorat punțile superioare și inferioare, păstrând un ochi ascuțit pentru sirene și alte creaturi ale mării. O familie inteligentă (nu noi) a adus chiar cărți de joc și alte jocuri pentru a -și ocupa copiii odată ce înghețata a fost linsă curată.

Pentru cină, luați în considerare Teatrul Dancing Horses din Delevan din apropiere. Cu un spectacol suficient de antrenant pentru a ține atenția unui copil de trei ani timp de două ore consecutive, nu veți fi dezamăgiți. Ajungeți devreme pentru a explora motivele și pentru a animale de pete un arici, vițel, capră sau pisoi în hambarul bebelușului. Plimbările cu ponei și trenul sunt disponibile și chiar Jay Leno a făcut odată o apariție cameo la Exotic Bird Show.

Teatrul de cai dansând

La un moment dat, veți dori să vă relaxați, să vă relaxați și să vă bucurați doar de atracția naturală a mediului și a lacului. Îndrumă-ți automobilul spre Abbey Resort & Day Spa din Fontana și știi că o oază cu servicii complete așteaptă să-ți servească întreaga familie. O pictogramă a lacului Geneva de peste 45 de ani, Abbey Resort & Day Spa are cu adevărat ceva pentru toată lumea.

Spre încântarea copiilor noștri, atât bazinele interioare, cât și cele exterioare au fost deschise la timp pentru călătoria noastră. Și, obțineți acest lucru, au chiar bazine pentru adulți doar pentru cea de peste 18 ani. Cu o arcadă la fața locului, o alee de jocuri de masă și director oficial de activități, o persoană ar putea chiar să întâmpine o zi crudă sau două.

Jocuri de gazon la Abbey Resort & Spa

Cu mai multe opțiuni de luat masa la fața locului, am cumpărat din meniul de servicii de 10 pagini, bucurându-ne de mâncarea noastră de pe balconul atașat cu vedere la marina. Un cuplu se căsătorea în terenurile frumos îngrijite; Presupunerea mea este că petrecerea de mireasă s-a răsfățat la spa-ul zilei în timp ce mirele și mirele au găsit 18 găuri la un teren de golf din apropiere. Înainte de amurg, am aruncat pietre în lac, ne -am înșelat în jurul unui loc de joacă din apropiere și am discutat cu localnici prietenoși și alți vacanți încântați. Fireside S’mores a terminat seara, un adevărat semn al unei vacanțe de succes și sosirea verii în Midwest.

Legate de

Zipline Tours: un „copac” de familie de vacanță de vacanță-a-dee-doo-dah, Zip-a-Dee-A, My Oh My, Ce zi grozavă! Excursii sălbatic populare și fantastic de distracție, excursiile de linie cu copertină sunt „în” acest sezon de călătorie. Amestecarea endorfinelor cu aer curat, excursiile cu linie zip combină beneficiile unei drumeții de zi cu fiorul parcului de distracții. Orientat către copiii tăi mai mari, …
12 august 2011in „Actualizare”

Conducerea Circle -ului Lake Michigan, conectată la Oceanul Atlantic, printr -un sistem de încuietori, canale și canale de -a lungul drumului Saint Lawrence, o populară călătorie de drum din Midwest este Terrific Lakes Circle Tour, un sistem de drum pitoresc desemnat care leagă toate lacurile grozave și The Terrif Râul Sf. Lawrence. Turul Terrific Lakes Circle Tur …
17 octombrie 2022in “Epic Road Trinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Recapitularea lunară AK: martie 2018
Next post Escapada familiei din Chicago Southland