10 idei de experți pentru a deveni un blogger de călătorie (de succes)

în aceste zile, se pare că toată lumea vrea să învețe cum să devină blogger de călătorie și nu le învinovățesc! A avea ocazia să câștigi bani online în timp ce îți urmărești pasiunea pentru călătorii este ceva ce noi în generația de internet avem norocul să avem.

Nick și cu mine alergăm capre pe drum de 6 ani acum, iar în ultimii 5 ani a fost singura noastră sursă de venit – câștigându -ne șase cifre pe an.

În opinia mea, nu există o modalitate mai bună de a fi plătit pentru a călători! Dacă doriți să învățați cum să deveniți un blogger de călătorie, dar nu doar orice blogger de călătorie, unul de succes, ați ajuns la locul ideal.

În această postare, voi împărtăși cele mai bune idei ale noastre pentru a vă ajuta să deveniți un blogger de călătorie. Să începem.

(Notă: Acest post poate consta în link -uri de afiliere, ceea ce indică că putem primi un comision mic, fără costuri pentru dvs., dacă faceți o achiziție printr -un link. Vă mulțumim în dezvoltare pentru sprijinul acordat.)

1. Începeți un blog de călătorie – modul ideal

În primul rând, trebuie să creați de fapt un blog de călătorie în Buy pentru a avea succes. Sună destul de element de bază, nu?

Există mulți pași pentru a începe un site web. Va trebui să alegeți un nume de blog de călătorie, să alegeți o companie de găzduire, să decideți pe o temă de blog și apoi să vă navigați prin apele întunecate ale WordPress.

Pentru noi, acest lucru este simplu. Suntem întotdeauna în partea din spate a site -ului nostru web care se încurcă cu codificarea sau designul. După cum am spus, suntem la asta de 6 ani, așa că este a doua natură pentru noi.

Dar pentru newbies-urile care învață cum să devină blogger de călătorie, nu este atât de de bază și poate fi o sarcină descurajantă, care trage părul. Fiecare mică greșeală pe care o faceți la început ar putea reveni pentru a vă mușca pe drum.

Începerea blogului dvs. de călătorie, modul corect este excepțional de important.

Acesta este motivul pentru care am creat cursul nostru de bloguri pentru începători, care vă ajută să vă configurați blogul dvs. de călătorie pas cu pas. Mi -aș dori să avem acest curs când am început – ore de googling și YouTubing ar fi putut fi evitate … ca să nu mai vorbim, toate greșelile!

Dacă începeți un blog de călătorie prin linkul nostru aici, atunci primiți cursul gratuit. În plus, vă vom oferi cele mai bune idei de blogging ebook, lista de verificare SEO și acces și la grupul nostru de Facebook VIP.

Grupul nostru de Facebook VIP pentru studenții noștri – câteva informații grozave și implicare acolo!
Iată ce a spus unul dintre studenții noștri despre cursul nostru:

„Am luat o decizie să dau acest curs o mers pentru că cel puțin atunci când plăteam pentru blogul meu, am primit ceva în plus pentru asta. Ei bine, am primit mult mai mult decât mi -aș fi putut imagina vreodată! Videoclipurile lui Nick oferă instrucțiuni clare pas cu pas ușor de urmărit chiar și pentru cineva care este absolut nou în acest sens.

Mi -am înființat blogul pur și simplu bucurându -mă de videoclipuri, întrerupt când Nick mi -a spus să fac ceva și de multe ori revărsarea dacă era dificil, așa că am putut auzi explicația așa cum am făcut -o. Fișele suplimentare de ajutor vă oferă ceva concret pentru a vă referi la care este grozav pe măsură ce vă faceți drum prin curs. În calitate de profesor, am fost mulțumit de capacitatea lui Nick de a descompune lucrurile și de a le descrie clar.

Comunitatea Facebook este uimitoare! Îmi place să văd unde sunt alți oameni și primesc idei și sfaturi. Dacă vă gândiți să configurați un blog, nu aș ezita cu această achiziție. Nu numai că veți obține un curs uimitor, veți primi un sprijin continuu și o nouă comunitate de colegi online care doresc tot ce este mai bun unul pentru celălalt! ”

– JO Needham, student la curs de bloguri pentru începători

Începeți blogul dvs. modul ideal, astfel încât să crească mai repede, să ajungă mult mai mulți oameni și să vă câștige bani mai devreme.

2. Alegeți o nișă

Potrivit WorldoMeters, astăzi doar au fost publicate 2.760.019 de articole pe blog pe WordPress undeva în lume. Acestea nu sunt cu strictețe postări de blog legate de călătorii, dar totuși, este mult conținut!

Acum, mult mai mult decât oricând, este imperativ să aveți o nișă atunci când învățați cum să deveniți un blogger de călătorie. Trebuie să rămâneți și să fiți o autoritate pe tema despre care este blogul dvs. Eu personal nu cred că mai poți fi doar un blog de călătorie, ai nevoie de mai mult.

Deci, cum vă vedeți articolele de pe blog? Ai nișești în jos.

Iată câteva exemple de diverse nișe de călătorie:

Călătorii în familie bugetare

Călătoriți în (specific orașului sau țării)

Călătoria UNESCO

Călătorind cu un animal de companie

Călătorie de aventură de lux

Călătoriți în Europa

Călătorind pe o barcă cu pânze

Călătorind cu un handicap

Scufundări în jurul lumii

Călătorie vegană

Călătorind într -o autoutilitară

Călătorind într -o autoutilitară ca vegan

Primești poza.

Dacă cineva îți citește blogul și vede că este un blog de călătorie de lux, se vor gândi „mișto, și eu sunt lux!”

Atunci dacăContinuați să citiți și să dați seama că este și un blog de călătorie de lux pentru călătorii de sex feminin, probabil că vor crede că „wow, călătorii de lux, asta sunt exact eu!”

Această asimilare pe mai multe niveluri este ceea ce face o nișă atât de crucială și vă va ajuta să vă conectați cu adevărat cu adepții dvs.

3. Creați conținut epic

Când învățam cum să devin blogger de călătorie, mi s -a spus în mod regulat de colegii bloggeri că „conținutul este rege”. Până în ziua de azi, încă cred că 100%.

Dar ce înseamnă asta?

Indică crearea de articole informative pentru cititorii dvs. Dacă te uiți înapoi la postările noastre anterioare, sunt un pic jenante – există o mulțime de „Am făcut asta, iar astăzi am călătorit aici” – ceea ce este în regulă (este un blog până la urmă), dar nu a existat nimic substanțial că cititorii noștri ar putea îndepărta de articole.

Odată ce ne -am dat seama că pentru a cumpăra bloggerii profesioniști (mai degrabă decât bloggerii hobby), aveam nevoie pentru a crea conținut epic, practic, benefic, gândirea și stilul nostru de scriere s -au schimbat și am început să vedem trafic pe site -ul nostru web.

Scrierea conținutului epic în timp ce trece cu vederea un lac din Argentina

Dacă doriți să faceți blog ca hobby, atunci scrieți despre orice doriți. Dar, dacă doriți ca acesta să fie un serviciu de succes și să câștigați bani din blogurile de călătorie, atunci trebuie să vă gândiți la publicul dvs.

Urăsc să o spun, dar nimănui nu -i pasă unde te -ai dus săptămâna trecută sau călătoria cu autobuzul pe care ai făcut -o. Dar, le pasă de detaliile unde te -ai dus (restaurantele, peisajul, oamenii, cultura, vibrația generală) și le pasă de logistica acelei călătorii cu autobuzul pe care le -ai luat cât de mult costă, unde ești tu l -a rezervat și cât a durat.

Citirea jurnalului cuiva este plictisitoare. Citirea poveștilor cuiva despre călătorii și găsirea informațiilor benefice este ceea ce oamenii își doresc atunci când folosesc Google.

Dacă mergeți în Columbia, scrieți un ghid de călătorie minuțios sau o poveste convingătoare despre un anumit loc care face ca cititorul să vrea să călătorească acolo. Concentrați -vă pe liste – lucrurile de top de făcut în Columbia, cele mai bune locuri pentru a face drumeții în țară, punctele de top pentru foodies, ce să împacheteze pentru călătorie sau lucruri pe care oamenii trebuie să le știe atunci când călătoresc în Columbia.

În cadrul acestor articole, păstrează -ți vocea și aroma (de aceea oamenii citesc bloguri), iar atunci când personalitatea ta se amestecă cu conținut benefic, atunci când ai lovit jackpot -ul. Găsiți locul dulce dintre a fi informativ și a fi personal.

Articolele trebuie să fie bine cercetate, să furnizeze cât mai multe informații, să fie îndelungate (1.500+ cuvinte), să aibă imagini pe tot parcursul și să fie prietenoase cu cititorul (concentrați -vă pe dimensiunea fontului, lungimea paragrafului, folosind titluri pentru a împărți conținut etc.)

Scopul blogurilor de călătorie este de a inspira oamenii să facă ceva sau să meargă undeva, apoi să le oferi detalii despre cum să facă acest lucru. Blogging -ul nu este doar despre tine, ci despre cei pe care îi atingi cu cuvintele tale. Nu numai că cititorii dvs. vor dori articolele dvs., dar la fel și Google și alte motoare de căutare.

4. Fii sinele tău uimitor

Fiind un blogger de călătorie indică furnizarea de informații de călătorie adepților tăi, dar indică, de asemenea, că ești tu.

Cel mai probabil, motivul pentru care oamenii au început să te urmărească în primul rând a fost din cauza stilului tău de scriere, a poveștii tale personale sau a modului în care te portretizezi pe cameră.

Oamenilor le va plăcea conținutul dvs. și le va găsi util, dar vor simți, de asemenea, că se conectează cu tine personal. A avea această relație cu publicul tău este ceea ce este un blogger de succes. Ne place absolut să interacționăm cu cititorii noștri prin e -mail, comentarii pe blog și social media.

Doar să fii „minunat” al nostru?

Fii autentic și autentic în articolele pe care le scrii, articolele de socializare pe care le adăugați, e -mailurile pe care le trimiteți și videoclipurile pe care le creați. Urmașii tăi vor să simtă că fac parte din călătoria ta și din comunitatea ta.

A fi autentic și autentic indică, de asemenea, că este 100% transparent cu publicul tău atunci când scrii postări. Dacă o călătorie este sponsorizată, spuneți -le. Dacă aveți link -uri de afiliere într -un articol, asigurați -vă că dezvăluiți acest lucru. Dacă ați făcut o greșeală în legătură cu ceva, dețineți -l.

Fii sincer și deschis și lasă -ți uimitorul tău să strălucească.

5. Obțineți observații

Cum se observă bloggerii de călătorie când există atât de multe bloguri online astăzi?

Patru moduri principale:

fiind nișă (așa cum s -a discutat mai sus)

făcând ceva unic

Cunoașterea Seo

comercializează -te

Așa cum am spus mai sus, trebuie să aveți o nișă pentru a ieși din mulțime, dar trebuie să faceți ceva interesant.

Călătoriți în fiecare țară din lume? Te adăposteștistai în străinătate și câștigi cazare gratuită? Aveți de gând să mergeți cu bicicleta pe autostrada Pamir din Asia Centrală? Conduceți o camionetă de camper în Noua Zeelandă? Predarea limbii engleze în China? Alpinism în California?

Toate sunt foarte interesante și speciale pentru călătorii și stilul de viață. Dacă vă comercializați corect, oamenii vor auzi despre călătoria uimitoare pe care o faceți și vor să vă urmeze călătoria, în timp ce vor primi informații despre modul în care pot urma pe urmele voastre.

Dar, cum văd oamenii acele lucruri uimitoare pe care le faci? Fie din întâmplare, de la SEO (mai multe despre asta de mai jos), fie prin comercializarea dvs. și a site -ului dvs. web.

Iată câteva moduri de a comercializa blogul dvs. de călătorie:

1. Postarea invitaților: Aceasta este ceea ce vă va observa. Accesați bloggerii din nișa dvs. și aruncați -le o idee de postare. După ce sunt de acord, scrieți o postare convingătoare în timp ce vă conectați la site -ul dvs. web, o anumită postare sau o aventură viitoare. Faceți acest lucru de mai multe ori, nu o dată, nu de două ori, ci de zece sau de mai multe ori. Găsiți la minimum zece bloguri din genul dvs., scrieți o nouă postare pentru fiecare dintre ele și faceți -le pe toate publicate în aceeași dată în aceeași lună – am poreclit acest „Post Post Bomb”. Am făcut acest lucru când ne -am angajat în călătoria noastră prin Asia Centrală și Iran și am câștigat o mulțime de adepți noi în acest fel.

2. Obținerea prezentării: Obținerea unei publicații mari este o modalitate excepțională de a ajunge la mult mai mulți oameni și, la rândul lor, să -i urmeze blogul. Dacă faceți ceva special care se observă, publicațiile mari vă vor ajunge, dar dacă nu, le puteți face întotdeauna. Scrieți pe Lonely Planet, Natgeo, BBC, Forbes etc. și aruncați -le povestea / unghiul. Dacă vă acceptă și vă prezintă pe site -ul lor web, veți primi mii de adepți noi. (Puteți fi plătit pentru a scrie online cu aceste companii – multe dintre acestea sunt mărci mari)

3. Participarea la evenimente: Există ceva de spus despre întâlnirea de fapt a oamenilor în persoană, mai degrabă decât doar să ajungă online. Participarea la conferințe de călătorie sau excursii de presă cu colegii bloggeri și reprezentanți de PR pentru companii este o modalitate grozavă de a -ți scoate numele acolo. Odată ce te întâlnesc personal și îți vor vedea personalitatea (și statisticile blogului de călătorie), vor dori să colaboreze cu tine – fie sub formă de postare a oaspeților, colaborări sociale / video sau excursii de presă. Cu cât faceți mai multe conexiuni pe care le faceți, cu atât mai ușor va fi să vă comercializați blogul de călătorie.

4. Fiind social: prin aceasta indică faptul că sunt social online și interacțiunea cu cei din nișa ta. Există multe grupuri de călătorie și comunități pe Facebook la care vă puteți alătura și există o mulțime de grupuri de partajare, în care bloggerii își împărtășesc conținutul reciproc pentru a -i ajuta să -i ofere un impuls. Citiți alte articole relevante și lăsați comentarii autentice despre ele pentru a vă observa. Alăturarea chat-urilor Twitter este o modalitate grozavă de a interacționa cu cei care sunt interesați de aceleași lucruri ca tine, în timp real. În plus, te vor cunoaște mai bine și, la rândul lor, te vor urmări. (Mai multe pe rețelele de socializare de mai jos).

Când am plecat în călătoria noastră de 5 luni prin Asia Centrală și Iran, am câștigat o mare urmă pentru că am promovat -o
6. Nu uitați de social media

Adoră -l sau urăște -l, social media nu merge nicăieri! Și, pentru cei care doresc să devină bloggeri de călătorie de succes, acesta este un lucru bun.

De fiecare dată când scrieți o nouă postare pe blog, împărtășiți -o în conturile dvs. de socializare – Facebook, Twitter, Instagram și, desigur, Pinterest (Google+ este mort). Utilizați hashtag -uri relevante pe Twitter și Instagram și pentru a obține un plus de acces, identificați persoanele care credeți că ar fi interesați de postarea dvs. – fără a fi spammy.

Facebook: postează o mare varietate de lucruri pe tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 5 cost effective countries worth moving To
Next post Tadjikistan: Un magnific de topire de oameni