O carte despre bărbați, un marș despre femei, precum și o discuție despre perle

de vară chiar aici, în Sydney, o lovește cu adevărat. Acest weekend tocmai a plecat a fost absolut fiert, precum și nu se pare că mercurul urmează să scadă din nou în curând orice tip de timp.

Și odată cu vara, vine mari șanse de a fi afară.

În această ediție obișnuită, vorbim despre noua carte a unui partener care tocmai a fost publicată, un remarcabil martie care susține #WomensWave, precum și plătim un paznic Paspaley Pearls. De asemenea, există oferte mari de baruri, pub -uri, precum și locuri de acoperiș în itinerarul nostru din această săptămână.

Sperăm să vă bucurați de această ediție obișnuită!

Cheers – Jim & Christina xx

Pentru a obține sfera să se rostogolească rapid, precum și gratuit, am intrat în hotelul Exchange din Balmain, pe metoda, din câteva nopți, la locul mamei Christinei.

Suntem cu adevărat fericiți să vedem că această locație merge bine. S -a închis o vreme cu câțiva ani în urmă, precum și eram îngrijorați că schimbul a trecut prin metoda multor pub din zonă. Cu toate acestea, Allan, precum și Alana Sudale, au preluat frâiele, precum și îl omoară absolut.

Bere bună, mâncare excelentă, precum și atingeri minunate, precum aceste flori native Aussie de pe mese, pun acest pub din nou la starea sa de instituție Balmain.

Este locația pentru a găsi dacă doriți cu adevărat un gust de Balmain. Am renunțat doar la o băutură rapidă. Am stat trei!

Dintr -un motiv stupid, am decis să mă întorc spre Balmain dintr -o călătorie în oraș. Dacă nu sunteți sigur exact cât de departe este, permiteți -mi să vă alerg rapid cu călătoria. De la Surry Hills am mers până la Haymarket, Chinatown, precum și Darling Harbour, cu clădirea ICC, precum și peste căile ferate ușoare în Pyrmont, până pe piețele de pește, apoi de pe podul Anzac – este de aproximativ 7 km.

Nu ar fi atât de rău, însă am fost super înțelept, precum și am ales una dintre cele mai populare zile ale anului până acum pentru a -l plimba. Aproape că merită doar pentru imagine – podul Anzac este unul dintre preferatele mele, însă nu este chiar atât de bine!

Sunt înrăutățit oricum de fericit – mai ales de la acest pitstop la Bald Rock Hotel. Acest pub excelent este destul de bine ascuns, așa că obțineți cu adevărat un sentiment de cartier de la toți localnicii care beau, precum și mâncați aici. Berea este păstrată superb chiar aici.

Pub -uri deoparte, suntem atât de încântați să dezvăluim că prietenul nostru, Phil Barker, își lansează noua carte – Transformarea omului.

Cel mai probabil îl veți recunoaște din coloana sa de rutină din Sydney Morning Herald, precum și un editor, precum și editor al bărbaților, precum și revistelor pentru femei – are un punct de vedere unic, precum și a compus despre experiențele din Tip australian de peste 25 de ani.

În ultimul timp, Christina a citit mai multe literaturi feministe, precum și amândoi ne -am bucurat cu adevărat de cartea lui Phil. Nu pot să vă spun mai multe despre asta până când nu va fi publicat oficial pe 4 februarie, cu toate acestea vă pot spune să vă obțineți precomenzi acum, chiar aici, pe Booktopia. Nu veți regreta.

De la dezvoltarea Guy la lupta femeilor. Astăzi, Christina, precum și am venit la Hyde Park din Sydney pentru a mă alătura unui miting pentru drepturile femeilor. Înainte de marș cu orașul, au existat câteva femei incredibile care vorbeau despre violență, inechitate, precum și masculinitate toxică împotriva femeilor.

Poveștile lor sunt îngrozitoare, misiunile lor sunt motivante, precum și mesajele lor sunt puternice. La fel ca și citatul după-amiezii a venit de la autorul premiat Bri Lee cu: „Este atât de dificil să păstrezi o ramură de măsline în palma mâinii atunci când ai cerut secretele dintre degete.”

Mi -a dat gâscă de gâscă.

Marșul cu orașul este o mișcare pozitivă, puternică a lui Guy, precum și a femeilor care preiau Sydney de la Hyde Park toată metoda de pe strada Castlereagh până la Belmore Park, lângă Central Station.

Și înseamnă o mare parte să faci parte din ceva atât de important ca să oprești astfel de acte urâte împotriva femeilor. Asigurați -vă că inspectați site -ul pentru femeile March Sydney.

Văzând că suntem în zonă, precum și a trecut peste ora prânzului, Christina, precum și am ieșit din marșul femeilor, precum și să mă îndrept spre vechiul nostru local, Royal Albert Hotel. Acest pub are întotdeauna atât de multe beri excelente la robinet – mai frecvent decât să nu crezi Aussie Brews.

Și chiar mult mai bine decât atât (mai ales când îți este foame) sunt burgerii de aici. Royale cu brânză este întotdeauna un pariu minunat, cu toate acestea, întotdeauna „merg picant”. Sosul de găluște de ardei iute pe care zona bucătăriei îl pune în burger îl duce cu adevărat la un alt nivel.

Deoarece am fost ultima dată chiar aici, meniul s -a modificat puțin. Acum puteți obține Poutine – un favorit ferm în Canada. Poutine, dacă nu știți, este cartofi prăjiți în gravă, precum și cașuri de brânză. Este destul de epic. Am încercat -o pentru prima dată în Toronto.

Nu este mai degrabă exact la fel ca poutina pe care am avut -o la Wayne Gretzky, dar nu este rău.

Găluștele de potsticker ale Christinei sunt grozave și ele, HoweSe pare că bucătăria funcționează mai mult în meniul său North-Americana în acest moment. Întotdeauna am revenit chiar aici pentru un burger.

După prânz, ne îndreptăm toată metoda înapoi în oraș pentru a -l vedea pe partenerul nostru Rohan la serviciu. Lucrează într -unul dintre cele mai minunate magazine din Sydney – magazinul de construcții Paspaley din Martin Place.

Paspaley este o afacere de perle condusă de familie, care a început două generații înapoi în nord-vestul Australiei. Perlele din această afacere sunt printre cele mai bune, precum și cele mai căutate din întreaga lume.

Rohan ne arată în jurul magazinului – cu un pahar de Perrier Jouet, desigur! El scoate câteva dintre cele mai frumoase piese din magazin pentru a ne arăta. Există câteva perle uimitor de minunate, precum și setări aici. De fapt, zeci de nenumărate dolari în valoare de bijuterii.

De asemenea, Rohan ne arată varietatea de înaltă calitate în care intră perlele, cu dimensiunea, forma, forma, culoarea, luciul, luciul, precum și tenul. Este atât de fascinant să înțelegi un pic despre ceea ce face o perlă de înaltă calitate.

Nu există doar o bogăție de perle chiar aici, la Palatial Martin Locația Boutique. De asemenea, există o bogăție de informații. În spatele magazinului, există un muzeu în miniatură care spune întregii istorii Paspaley interesante, precum și exact modul în care piața de perle din Broome, Wa a crescut la ceea ce este acum.

Am fost în Broome cu câțiva ani în urmă, precum și am vizitat o fermă de perle. Este atât de interesant. Chiar aici sunt mai multe povești despre Broome, Australia de Vest.

Rohan este unul dintre cei mai vechi prieteni ai noștri. Christina l -a mulțumit doar cu o zi sau două înainte să mă satisfacă, precum și cu toții am fost cei mai buni colegi de atunci.

Rohan, care este un coafor calificat, care i -a oferit lui Christina noul ei păr (avea părul roz când am mulțumit -o), precum și a început -o în călătoria ei incredibilă, care a adus romantismul pentru păr. La fel de bine, am început și domnul și doamna Romance. Deci acest tip este destul de important pentru noi!

Christina, precum și Rohan, s -au mulțumit din nou în această seară după muncă. Iată ce au obținut la fel de mult cât au fost lăsați să se dezlănțuie în oraș:

„Dacă te uiți cu atenție, vei vedea o mică indicație pentru a bate ușa pe strada Pitt, cu toate acestea am trecut pe lângă această locație de nenumărate ori înainte să o văd. Mergând pe scări, precum și de -a lungul coridorului, cel mai probabil m -aș fi întors, precum și am fugit dacă nu aș fi fost cu bunul meu prieten Rohan.

Dar, respectând direcțiile de la capătul căii întunecate, am bătut de trei ori, precum și am fost activați în această bară ascunsă. ”

Knock -ul ușii este un bară surpriză, precum și este mult mai mare decât ne așteptam. Listarea băuturilor este cu adevărat fascinantă, precum și pot amesteca orice tip de clasici care îți plac și ei. Cu floricele cu sare de trufe pentru a gusta, am fost ademeniți să rămânem, precum și să încercăm mai multe feluri de mâncare din meniu.

Ne vom întoarce încă o dată cu siguranță.

După ce am inspectat câteva dintre evenimentele de sărbătoare din Sydney din jurul Darling Harbour, care, ca să fiu sincer, au fost un pic dezamăgitori, simțim cerința de a crește deasupra mulțimilor.

Sydney lipsește de baruri grozave pe acoperiș, cu toate acestea, Zephyr la Hyatt Regency oferă ceea ce mulți lipsesc – priveliști mărețe, aer curat, precum și oferte mari de spațiu.

Cu serviciul de masă, vă puteți relaxa rapid, precum și urmăriți apusul de aici, precum și veți vedea părțile din Sydney pe care rareori le veți vedea. Zephyr este un bar excelent pentru vederi, precum și o băutură relaxantă. Există o suprafață suficientă chiar aici pentru mulți oameni, ceea ce este atât de răcoritor. Atât de multe bare pe acoperiș se simt înghesuite.

Sperăm că v -a plăcut această ediție obișnuită. Privind înapoi, aceasta a fost o săptămână destul de legendară!

Cheers – Jim & Christina xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O excursie la docuri din Isla Holbox: Încercarea de a găsi captura zilei
Next post O reuniune pugliană în Sydney, precum și planuri de vacanță