TNN: Exact modul în care directorul TNN și -a făcut metoda în întreaga lume timp de mai mulți ani

Bună tuturor,

Mi -am dorit să mai împărtășesc încă un videoclip de la un eveniment recent de rețea nomadă. Este vorba despre „modul în care directorul TNN și -a făcut metoda în întreaga lume de ani de zile”.

Erica este directorul rețelei nomade. Ea a fost pe echipa nomadă Matt, având în vedere că 2013, precum și în zilele noastre, ea pune la punct toate evenimentele pentru comunitatea noastră. După ce a organizat peste 100 de evenimente online cu TNN, i s -a cerut să împărtășească despre călătoria personală de călătorie (și este un doozy!).

Deci, în această sesiune, tu … …

Hei! Îmi pare rău să întrerup, dar ….

Se pare că te-ai împiedicat de un articol numai pentru abonați!

(Deja membru? Conectați -vă aici.)

Această postare este exclusiv pentru membrii Nomadic Matt Plus! NM+ este singurul program al membrului nostru care oferă vizitatorilor ca tine să obțină acces la postările de blog bonus. De asemenea, membrii primesc cărți gratuite, ghiduri, cursuri de blogging, acces la evenimentele noastre, replici evenimente, cadouri lunare, tricouri, reduceri speciale de călătorie cu economii de bani, precum și multe altele!

În calitate de membru al Nomadic Matt Plus, nu numai că primiți tone de avantaje pentru a vă face călătoriile mai accesibile, deoarece ne ajutați să producem materialul de călătorie complet pe care îl iubiți!

Cel mai bun dintre toate, abonarea costă mai puțin decât cheltuielile prânzului!

Dacă doriți să obțineți acces la această postare (precum și alte 100 de alte articole numai pentru membri), precum și toate celelalte avantaje uimitoare, alăturați-vă Nomadic Matt Plus, precum și începeți să obțineți mult mai mult din călătorii astăzi!

Aflați mai multe

Autentificare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Rose Center: The hunt for the blue Bud in Cameron Highlands, Malaysia
Next post 9 ideas FOR much better household travel