O înot cu rechini de balenă face lista de hituri

, nu a fost pe cea mai mare listă de hituri din viața mea, dar cu o zi de naștere și un fiu care a absolvit facultatea, nu am putut rezista ocazia să înot cu rechini de balenă pe O călătorie de presă recentă la Cancun.

Barca noastră de la Solo Buceo s -a alăturat celorlalți care așteptau să observe rechini de balenă.

Într-adevăr? „Înotul cu rechini de balenă” a fost ceea ce a spus pe itinerar pentru ziua în urma unei excursii „înot cu delfini”. Suna la fel de inofensiv. Și oamenii de PR sunt cunoscuți a fi foarte precauți să nu facă rău mass -media în aceste călătorii.

Descrierea a continuat: „Rechinul de balenă este cel mai mare pește exisant din ocean astăzi; Ele pot crește până la 18 metri (lungime de 18 metri). Rechinul de balenă preferă apele de temperatură caldă de suprafață, în zonele în care există ascensiuni de apă mai rece bogată în nutrienți – aceste condiții favorizează înflorirea planctonului pe care se hrănesc rechinii. ”

O.K. Am fost joc, la fel ca Christy, Lucas, Kim, fiica ei Sadie, Gina, Adriana și Cessie. La 6:30 am început să -i bâlbâiem dramamina; Și bine. O autoutilitară ne -a adus la Solo Buceo, un magazin local de scufundări în care Tiburon Ballena, Observa, fără Toco! a fost mesajul.

Un rechin de balenă întâlnește stilul Mexic

După o orientare rapidă a echipei lor, ghidul nostru Nicos a apucat ceva echipament și ne -a condus la o barcă cu viteză. Vânătoarea, luând oriunde de la 1,5 la 4 ore, a fost pornită. Aveam de gând să găsim unde se spânzurau rechinii de balenă și să ne alăturăm în Caraibe.

Nu cred că cineva credea cu adevărat că vor înota de fapt cu pește lung de 60 de metri.

Am trecut pe lângă o păstăi de delfini care se prăbușeau în capacele albe … apoi s -a aruncat de Isla Mujeres … Toată lumea a urmărit uriașul cherestea de țestoasă verde de mare … majoritatea lucrau la tansul nostru … asta era cu siguranță suficient pentru o zi de vacanță.

Sunt sigur că am presupus cu toții în secret că rechinii nu vor fi niciodată găsiți.

Deodată, la orizont, șoferul nostru a observat alte bărci. Ne-am ridicat … roiuri de aripioare asemănătoare cu fălcile care ne înconjoară instantaneu barca. Nicos a distribuit jachete de salvare, flippers, o mască și snorkel și mi -a arătat: „Tu! Înot?” el a intrebat. “Sa mergem.”

Nu este unul care să țină grupul și dornic să încerce camera GoPro impermeabilă pe care o revizuiam, în care am mers.

Și a fost ceresc. Videoclipul meu GoPro nu vă poate oferi decât un gust al experienței.

Uimitor, demn, eventual care se schimbă viața-cum? Acum am un respect extraordinar pentru o creatură pe care nu am cunoscut-o niciodată coexistată pe planeta mea. Aceste zeci de rechini de balenă păreau incredibili dezinteresați de noi, dar am fost încântați de ei.

Urmărindu -i să înoate leneș, încercând să rămână în afara lor, reculându -ne când am lovit accidental pe unul care se apropia în urmă, admirând minusculi mâncători de alge care călăreau pe spate în timp ce se hrăneau … cele 10 minute pe care le -am petrecut mai jos au fost palpitante.

Puteți înota și cu rechini de balenă.

Solo Buceo (855-980-6736) este situat la Real Inn Hotel, Cancun Mexic. Ei fac acest lucru (și conduc excursii de scufundări, etc.) încă din anii ’90. Înotul cu excursii de snorkeling cu rechin de balenă se desfășoară în perioada de migrație din iunie până în septembrie a acestor creaturi maiestuoase. Costul este de 159 USD de persoană, rezervat online în avans. Ghidul nostru Nico a spus că copiii cu vârsta de 10 ani ar putea face acest lucru, deoarece este implicat doar snorkeling (și încredere). Este vorba în mare parte despre greutatea corporală, astfel încât familiile cu copii mai mari și mai curajoși să ia legătura.

Nu așteptați până la vârsta mea. doar fă-o.

Acțiune

Tweet

Ac

Dragă cititor: Această pagină poate conține link -uri de afiliere care pot câștiga un comision dacă faceți clic pe și faceți o achiziție. Jurnalismul nostru independent nu este influențat de nicio inițiativă de publicitate sau comercială decât dacă este clar marcat ca conținut sponsorizat. Pe măsură ce produsele de călătorie se schimbă, vă rugăm să vă asigurați că reconfirați toate detaliile și să fiți la curent cu evenimentele curente pentru a asigura o călătorie sigură și de succes.

Continuați lectură

Articol anterior
Articol anterior
Disney Springs Hotels Reducere Orlando Tarife

Comentați acest articol Anulați Răspunsul

Salvați -mi numele, e -mailul și site -ul web în acest browser pentru următoarea dată când comentez.

Δ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spam -ul. Aflați cum sunt procesate datele dvs. de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Paso Robles, California pentru gospodării
Next post Geocaching sau bust! Geocaching pe Etaway