Ce vin pentru vară – 5 vinuri pentru condiții de vreme caldă

Ultimul lucru pe care îl doriți atunci când starea meteorologică se încălzește este un vin bogat plin de viață. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că vrei o băutură care să nu aibă nimic. Chiar aici sunt 5 vinuri Aussie perfecte pentru vară care nu pun în pericol aroma.

Nu există nimic mai degrabă ca un pahar răcoritor de vin în acele seri fierbinți, când nimic altceva nu pare să -ți potolească setea. Cu toate acestea, selectarea vinului potrivit face toată diferența.

Cu mercurul care se îndreaptă spre nord, acele roșii grele, precum și porturile lipicioase bogate tind să fie împinse mai departe în spatele dulapului, precum și căutăm vinuri mai ușoare și mai luminoase pentru a sorbi.

Dar, în același timp, nu doriți un vin care să nu aibă nimic – mai ales atunci când a fost răcit.

Într-adevăr, există o mare parte pentru a-ți răcori vinul, precum și a bea vin la temperatura greșită face o diferență mare pentru aroma sa. Verificați povestea noastră despre temperatura potrivită pentru diferite vinuri aici.

Vin spumant

Un pahar de bule este doar lucrul într -o zi caldă. Bine răcoriți, precum și Fizzy, nu este nimic mai răcoritor. La fel ca și am fost cu adevărat răsfățați pentru opțiune chiar aici, în Australia, cu câteva dintre cele mai bune vinuri spumante din lume.

1. Grant Burge Prosecco Rosé

Grant Burge face câteva vinuri spumante grozave, precum și acest nou prosecco rosé, cu fardul său roz deschis, nu face excepție.

Realizat cu strugurele Glera personalizat, acesta este un exemplu excelent de prosecco în stil italian. Atingerea culorii adaugă, de asemenea, un pic de corp, precum și tanin la vin, în plus față de un nas ceva mai bogat, precum și de palat decât de prosecco de rutină de vin alb.

Perfect ca un cleaner palat sau chiar adăugat la un spritz Aperol, aceasta este o băutură superbă pentru vară.

Această roză spumantă este una dintre cele două noi Proseccos Grant Burge a adăugat liniei lor premium.

Puteți descoperi acest lucru, precum și Prosecco NV în magazinele de sticle la nivel național, la 25,00 USD RRP

vin alb

Cel mai evident acces în timpul verii, vinul alb este, de asemenea, cel mai divers tip de vin din Australia. Aceste două vinuri sunt exact ceea ce cerinți, deoarece caldul serii se apasă pe tine.

2. Șopti Brook Arinto

Din podgoriile elegante, precum și livezile de măsline ale acestei superbe vinuri de la Hunter Valley vine un soi nou pentru mulți dintre noi.

Vedeți povestea noastră, precum și videoclipuri despre Whispering Brook’s Divine Olive Mass Long Prânz aici.

Arinto este un strugure portughez din regiunea Bucelas, la nord de Lisabona, precum și face un vin ușor, citrusos, perfect pentru zilele călduroase, precum și pentru sărbătorile cu fructe de mare. A fost asemănat cu Chardonnay sau Chablis, precum și cu stejarul cu adevărat bine.

Whispering Versiunea lui Brook a acestui gust gustos de fructe, este crocant, zesty, precum și frumos echilibrat împotriva corpului său ușor.

Vă aflați cel mai bine descoperiți acest vin cu eliberare restricționată cu podgorie la ușa pivniței de la Whispering Brook, unde Arinto este de 40,00 USD RRP

3. HRB Chardonnay de la Hardy

Proiectat cu cele mai frumoase struguri în minte, Hardys face soiul de coș de patrimoniu prin amestecarea mai multor regiuni ale aceluiași soi.

Hardys HRB Chardonnay are fructe din Valea Yarra, Pemberton, precum și din regiunile râului Margaret.

O picătură aromatică, precum și vibrantă, acest Chardonnay oferă arome de piersică minunată, nectarină, precum și arome de citrice pe palat, cu bogăția, precum și cremositatea din fermentația butoiului, precum și mult timp pe Lees.

Acest vin, precum și celelalte din soiul HRB sunt oferite la Dan Murphy’s – 35,00 USD RRP

Vin roșu

Tehnica de a bea roșii în timpul verii este ca vinul să scadă la „temperatura camerei”. Asta înseamnă între 16-18 ° C. Așa că puneți sticla la frigider timp de o oră sau două înainte de a o deschide, mai ales dacă este o zi caldă.

4. Whispering Brook Touriga Nacional

Un alt strugure de origine portugheză de la Hunter Valley Winery Whispering Brook, Touriga Nacional este gândit de mulți ca fiind cei mai buni din țară.

Acest vin roșu satisfăcător închis este în mod tradițional plin de prune, cireș de acru, mure, precum și note de ciocolată întunecată dulce, împreună cu taninuri destul de astringente.

Whispering Brook a exploatat acele arome de fructe din Touriga Nacional, în timp ce a echilibrat taninurile cu un corp mediu mai ușor, care mai are multă structură.

Ideal pentru barbeques sau chiar pentru o înghițitură după cină, acest vin are un potențial incredibil pentru a vă menține afacerea în lunile noastre călduroase.

Cumpărați acest superb vin cu un singur vineyard direct de la Whispering Brook

5. Hardys HRB Shiraz

Soiul de bin Hardys Heritage Reserve este o casă pentru câteva dintre cele mai bune vinuri din Australia. Reunind cele mai bune struguri trei podgorii Hardys diferite – McLaren Vale, Pirinei, precum și Clare Valley – Hardys a oferit -o când a fost din nou pe un vin pentru veacuri.

Fiecare regiune își aduce propria nuanță la acest Shiraz: McLaren Vale cu ciocolată neagră, precum și note de prune ascuțite, vițele din Pirinei oferă aromatice, precum și Clare VallFructele EY oferă eleganță, precum și armonie vinului.

Deși acesta este un vin bogat, HRB Shiraz are atâta adâncime, precum și o structură, nu va conta exact cât de fierbinte este afară.

Acest vin, precum și celelalte din soiul HRB sunt oferite la Dan Murphy’s – 35,00 USD RRP

Am primit aceste vinuri ca parte a diferitelor campanii media, cu toate că opiniile noastre rămân proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Thailanda Dreaming – Lucruri care ne lipsește mulți din Țara Smilelor
Next post Jaipur, India – Explorarea orașului roz