Urmărirea fantomelor de călătorie (partea 2): Gânduri despre mersul înapoi

Actualizat: 04/10/19 | 10 aprilie 2019

Anul trecut, am vorbit despre exact cum călătorii urmăresc în mod obișnuit fantome. Revizuim locurile, încercând să prindem acea uimire preliminară pe care am simțit -o în timp ce eram acolo.

Și o mulțime de timpi ajungem dezamăgiți.

Ne întoarcem și încercăm să re-creăm ceva care nu poate fi re-creat. Într -un fel, suntem cu toții ca dependenții de medicamente, încercând doar să alungăm primul înalt.

Dar niciodată nu putem să -l atingem.

La urma urmei, oamenii sunt cei care ne produc amintirile – nu locuri.

Și astfel anul trecut am promis să nu alung niciodată fantome. Acesta este motivul pentru care nu mă voi întoarce niciodată la Ko Lipe în Thailanda, precum și de ce am declarat că nu mă voi întoarce niciodată pe insula greacă a IOS.

Amintirile pe care le -am făcut în acele locații au fost la fel de speciale, precum și am înțeles că întoarcerea nu va fi exact la fel fără oamenii care au fost acolo chiar prima dată.

Cu toate acestea, chiar aici sunt, compun această publicație din iOS, o locație din lista mea „Nu returnați”.

Da, m -am întors aici. Cu toate acestea, nu a avut nimic de făcut cu alungarea fantomelor călătoriilor.

A fost ziua mea de naștere pe 12 iunie. Am împlinit 30 de ani. În marcând acea zi specială, mi -am dorit să merg într -o locație în care am înțeles că pot sărbători ca și cum aș împlini 20 de ani.

Și mi -am dorit să o fac pe o plajă.

In Europa.

Există o serie de locații pe care le -aș fi selectat (Lagos, Barcelona, ​​Corfu), cu toate acestea am înțeles că IOS va avea tot ce mi -am dorit.

Recunosc, am fost reticent să găsesc înapoi. Cu toate acestea, după ce câțiva prieteni buni de -ai mei au declarat că vor veni și ei, m -am gândit, de ce nu? Chiar dacă am înțeles că nu voi fi capabil să recuperez acele amintiri vechi despre iOS, am înțeles că voi mai distra.

După două săptămâni aici, mi -am modificat mintea despre postarea de anul trecut. Puteți reveni într -o locație, precum și încă vă place.

Nu am avut nimic, oricât de distractiv este aici. Localnicii au păstrat -o. Mulți dintre prietenii mei buni de anul trecut s -au întors. Am făcut prieteni noi. Am descoperit chiar mai multe despre insulă. Nu regret că am revenit deloc aici.

Am evitat să revizuiesc o mulțime de locații pentru îngrijorarea că „îmi voi strica” experiența preliminară acolo, precum și o dezamăgit. De exemplu, în mintea mea, Ko Lipe este o insulă pustie în care am făcut prieteni pe tot parcursul vieții.

Revenind la o insulă acum dezvoltată cu turiști ar fi ceva ce nu puteam să mă descurc.

Paradis pierdut.

Dar, în unele cazuri, vă puteți întoarce – trebuie doar să vă întoarceți din diferite motive.

Anul acesta, m -am întors la iOS nu de când am dorit să alung atât de mult de anul trecut, însă am dorit să -mi sărbătoresc ziua de naștere. Este la fel de de bază ca asta. Nu voiam ceea ce am avut anul trecut. Mi -am dorit să sărbătoresc, precum și să sune în 30 de ani de naștere alături de prietenii mei.

Am venit chiar aici cu o gândire diferită de data aceasta, realizând că ceea ce am avut anul trecut a fost unic. Nu poate fi niciodată re-creat, cu toate acestea, acest lucru nu indică faptul că nu aș putea reveni la fel de bine ca să fac noi amintiri.

Ani de acum încolo, cel mai probabil nu voi aminti despre această a doua călătorie la iOS, așa cum voi face primul. Ani de acum încolo, cel mai probabil nu voi vorbi cu oamenii din această călătorie, așa cum voi face primul. Cu toate acestea, am venit să recunosc asta; Nu mă așteptam la această călătorie pentru a -mi depăși primul.

Urmăream fantome în iOS?

Nu cred asta.

Chiar dacă cred că noi, ca oameni, suntem conectați să ne ținem de aceste maxime, precum și să încercăm să le re-creăm, revenind la o locație care vă place nu trebuie să fie despre alungarea fantomelor. Puteți să vă întoarceți la o destinație, precum și să vă bucurați doar de ceea ce este – un loc minunat. Cu toate acestea, dacă vă așteptați să fie la fel de mare ca și pentru prima dată, veți fi nemulțumit de ceea ce găsiți. În schimb, vino să nu te aștepți la nimic.

Doar fii acolo pentru a te bucura într -o locație minunată ca un loc minunat, având un moment minunat fără să -l compari cu trecutul.

Și îți vei lăsa fantomele în trecut, unde nu îți pot bântui niciodată prezentul.

Cum să călătorești lumea cu 50 de dolari pe zi

Ghidul meu foarte popular din New York Times pentru călătoria mondială vă va arăta exact cum să stăpâniți arta călătoriei pentru a vă asigura că veți ieși de pe calea bătută, economisiți bani, precum și o experiență de călătorie mai profundă. Ghidul dvs. de planificare A -Z pe care BBC l -a numit „Biblia pentru călătorii cu planul bugetar”.

Faceți clic chiar aici pentru a descoperi mult mai multe, precum și începeți să o citiți astăzi!

Rezervați -vă călătoria în Grecia: idei logistice, precum și trucuri
Rezervați -vă zborul
Folosiți Skyscanner sau Momondo pentru a descoperi un zbor accesibil. Sunt cele două motoare preferate de navigare, deoarece răsfoiesc site -urile web, precum și companiile aeriene de pe glob, astfel încât să înțelegeți întotdeauna că nicio piatră nu este lăsată neîntreruptă. Începeți cu Skyscanner mai întâi, deși au cea mai mare acoperire!

Rezervați -vă cazarea
Puteți rezerva pensiunea dvs. cu Hostelworld, deoarece au cele mai mari stocuri, precum și cele mai bune oferte. Dacă doriți să rămâneți în altă parte decât o pensiune, utilizați Booking.com caReturnează constant cele mai puțin costisitoare tarife pentru casele de oaspeți, precum și hoteluri la prețuri accesibile. Locațiile mele preferate pentru a rămâne sunt:

Francesco

Nu reușiți să vă amintiți asigurarea de călătorie
Acoperirea asigurărilor de călătorie vă va asigura împotriva bolilor, vătămărilor, furtului, precum și anulările. Este o securitate detaliată în situație, orice nu merge bine. Nu plec niciodată într -o călătorie fără ea, deoarece a trebuit să -l folosesc de multe ori în trecut. Afacerea mea preferată care oferă cel mai bun serviciu, precum și valoarea sunt:

Aripă de siguranță (pentru toată lumea sub 70 de ani)

Asigurați -mi călătoria (pentru cei de peste 70 de ani)

MedJet (pentru o acoperire suplimentară de repatriere)

Căutați cea mai bună afacere cu care să economisiți bani?
Consultați pagina mea de resurse pentru cea mai bună afacere de utilizat atunci când călătoriți. Enistând toate cele pe care le folosesc pentru a economisi bani atunci când sunt pe drum. Vă vor economisi bani și atunci când călătoriți.

Vrei mult mai multe informații despre Grecia?
Asigurați -vă că vedeți ghidul nostru de destinație robust pe Grecia pentru chiar mai multe sfaturi de planificare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Silanguin Cove: getting Hooked on Zambales
Next post Thailanda Dreaming – Lucruri care ne lipsește mulți din Țara Smilelor