Biserica Baclayon, Bohol: Înainte de cutremur

„La ce te uiți?” Un amic de -al meu mi -a atins umărul în timp ce mi -am crescut camera pentru a prinde în cadru unul dintre contraforturi. În timp ce toți ceilalți mergeau direct la naosul bisericii pentru a -și vedea interioarele, am rămas afară, precum și am stat în fața zidurilor sale.

„Fața”, i -am răspuns în timp ce arătam spre stâlp.

„Ce față?” spuse el, confuz.

Am făcut apoi o lovitură, precum și i -am arătat -o folosind camera mea. A fost mai clar când a fost văzut de departe sau când imaginea este condensată mai mică. „Ei afirmă că este o poză cu Padre Pio”, i -am spus. El a lăsat un whoa care era pe jumătate în șoc, precum și pe jumătate în confuzie. Alături de biserică se află muzeul, precum și pe unul dintre zidurile sale, încă o imagine este vizibilă, deși nu este la fel de aparentă ca prima.

Biserica Baclayon, înțeleasă formal ca Biserica Femeii noastre a Imaculării Concepției din Baclayon, este declarată a fi cea mai veche biserică din Bohol, precum și una dintre cele mai vechi din țară. A fost înființată oficial pe 17 noiembrie 1596 de către Fr. Juan de Torres, precum și Fr. Gabriel Sanchez din Ordinul iezuit. Dar, în 1727, clădirea pe care o vedem astăzi a fost dezvoltată de aproximativ 200 de muncitori necesari. Pereții săi, precum și stâlpii erau făcuți din pietre de corali.

Baclayon Church Bell Tower
Deși construite iezuiți, amintirile augustiniene au instalat o fațadă mai contemporană în secolul al XIX-lea. De asemenea, au adăugat câteva clădiri în jurul zonei care o înconjoară. Chiar lângă biserică este o mănăstire. Am decis să intrăm în mănăstire chiar mai întâi înainte de a intra în biserică pentru a ajunge înainte și pentru a preveni ceilalți turiști la acea vreme.

În interior este un mic muzeu cu artefacte religioase, precum și alte produse antice expuse. Câteva dintre artefactele fascinante din interior sunt statuia lui Hristos făcută din fildeș, precum și o stație a Fecioarei Maria. De asemenea, puteți descoperi picturi Cuadro de Liberato Gatchalian, un pictor filipinez. De asemenea, au existat veșminte ecleziastice de aur vechi de secole, precum și libre. Îmi pare rău că nu am nicio fotografie cu aceste produse, deoarece nu a fost permisă imaginea.

Fațada Bisericii Baclayon
Un parc de litoral în fața bisericii Baclayon
O privire mai bună la imaginile miraculoase de pe pereții bisericii Baclayon
În afară de istoria bisericii, un lucru fascinant despre această biserică este imaginea misterioasă a acordului unui tip de pe unul dintre pilonii săi. Unii afirmă că aceasta este o imagine dacă Padre Pio din Pietrelcina. Padre Pio a fost un preot capucin din Italia, precum și în Biserica Catolică, este venerat ca un sfânt. Ei afirmă că imaginea lui a apărut în mod misterios pe unul dintre stâlpii Bisericii Baclayon. Conexiunea dintre un sfânt italian, precum și Bohol, este încă incertă pentru mine, cu toate acestea, este sigur că această locație face mai interesantă.

Cum să ajungi la Biserica Baclayon: De la terminalul de autobuz DAU din Tagbilaran City, urcă într -un jeepney care merge spre Baclayon. Rugați șoferul să vă scadă la biserică.

Notă: Autorul nu crede neapărat în minuni explicate în acest post. doar partajare.

Mai multe sfaturi pe YouTube ⬇️⬇️⬇️

Postări asemănatoare:

Biserica Daraga: Albay, Filipine

Istoria Bisericii Santo Nino din Cebu City, Filipine

Biserica Bantay, precum și Belfry: Ilocos Sur, Filipine

Biserica Paoay: un loc de patrimoniu UNESCO în Ilocos Norte, Filipine

Sandugo Shrine: Monument compact de sânge în orașul tagbilaran, Bohol

Plaza Cuartel, precum și Catedrala Princesa din Puerto, Palawan, Filipine

5 locații obligatorii în insula Laoang, Samar de Nord: un tur de motociclete

Biserica Sf. Monica din Alburquerque, Bohol

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post The Day When… We Were Stranded without any money In Morocco
Next post 5 moduri de a experimenta aventură și emoție în Toscana